Κυκλοφορούν άμεσα τα διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Οι λειτουργικές ανάγκες των διαδικασιών για τη νέα ΠΑΕ, προεξαρχούσης της εκκαθάρισης, δρομολογούν ανάγκες εισροών στο «κυανόλευκο» ταμείο.

Η υπόθεση της σύστασης νέας ΠΑΕ, ή – εν πάση περιπτώσει – της επανασύστασης της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν είναι μία ιστορία ανέξοδη. Ήδη έχει ένα διαμορφωμένο κοστολόγιο, για το οποίο δεν υφίσταται βασικός χρηματοδότης να το αναλάβει.

Οι ανάγκες της ΠΑΕ θα πρέπει να καλυφθούν από τον μεγαλομέτοχο ή τους μεγαλομετόχους της, όταν, όμως, αυτή προκύψει. Όταν θα είναι έτοιμος ο εταιρικός φορέας του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» να αναζητήσει τον νέο ιδιοκτήτη του.

Ως τότε, οι οικονομικές ανάγκες, που προκύπτουν, θα πρέπει να καλύπτονται από τη νυν διοικητική κατάσταση της ομάδας, η οποία ποτέ δεν έκρυψε ότι διατηρεί ως θεμελιώδες εργαλείο οικονομικής ενίσχυσης  τον κόσμο του Συλλόγου, και κάποιους Ηρακλειδείς επιχειρηματίες, οι οποίοι χρηματοδότησαν την προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής.

Συνεπώς και πάλι ο κόσμος θα πρέπει να ενεργοποιηθεί, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και να φτάσουμε ομαλά στη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» εταιρίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα κυκλοφορήσουν άμεσα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα πρόκειται για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2018-2019, τα οποία θα αφορούν στους αγώνες του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, με την ομάδα να μετέχει, πλέον, στο πρωτάθλημα της Football League.

Η σχετική ανακοίνωση, με όλες τις λεπτομέρειες (τιμές και διαδικασία προεγγραφής και προμήθειας των διαρκείας) από την ποδοσφαιρική διοίκηση αναμένεται τις αμέσως προσεχείς μέρες, καθώς στις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας είναι η όλη υπόθεση να μπει μπροστά από την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να αρχίσει να ενισχύεται το ταμείο του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η άμεση και μαζική ανταπόκριση των Ηρακλειδέων στο κάλεσμα για προμήθεια των ποδοσφαιρικών διαρκείας είναι και κρίσιμη και καθοριστική.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top