Βαφειάδης: “Προχωράμε την νέα ΠΑΕ”

Ο επικεφαλής της ομάδας ποδοσφαίρου μίλησε για την πορεία των “κυανόλευκων” την φετινή χρονιά. Ενώ ακόμα αναφέρθηκε στο μέλλον του Ημίθεου.

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση που οργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή,Νίκος Βαφείαδης. Ο οποίος αρχικά θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν την φετινή προσπάθεια των “κυανόλευκων” και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε η διοίκηση του Ηρακλή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

“Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε σήμερα εδώ. Βρισκόμαστε εδώ πέρα σήμερα γιατί εσείς μας στηρίξατε, πριν από 8 μήνες ήμασταν εδώ μαζεμένοι με σκυμμένα τα κεφάλια και τώρα έχουμε κάνει ένα θαύμα. Ένα θαύμα που δεν αρμόζει στο μέγεθος και στην δυναμική του Ηρακλή αλλά θεωρείται θαύμα αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.”

“Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τους οργανωμένους καθώς αν δεν ήταν αυτοί η ομάδα δεν θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’εθνικής και δεν θα πετύχαινε αυτό που πέτυχε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αθλητικό τμήμα και κυρίως στο ακούραστο Τάσο Κατσαμπή.”

‘Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που κατέκτησε ο Ηρακλής και πολύ το αμφισβητούν εγώ θέλω να πω ότι ένα πρωτάθλημα που κέρδισε ο λαός. Είναι το πρωτάθλημα το λάου. Την φετινή χρονιά το πλεονέκτημα μας είναι ότι ενωθήκαμε”

“Στην συνάντηση με το Υφυπουργό συζητήθηκαν δύο πράγματα αρχικά ζητήσαμε να γίνουν κάποιες αλλαγές για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την δημιουργία της ΠΑΕ πράγμα που έγινε αποδεκτό και πήραμε βεβαιώσεις ότι θα γίνουν. Όσον αφορά τα χρέη είναι πιο περίπλοκο θέμα για το οποίο θα χρειαστεί περισσότερη συζήτηση αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα κλείσει θετικά.”

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top