Τεράστια σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Παπαθανασάκη, αποκαλύπτει η “The Globe and Mail”!!!

Σκάνδαλα με εμπλοκή του Ελληνοκαναδού με την μαφία (!!!) αποκαλύπτει η καναδική εφημερίδα…

Διάφορα

Όπως αποδεικνύεται, ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν είναι μόνο ο καταστροφέας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αλλά και “περιώνυμος” στη χώρα όπου δραστηριοποιούνταν πριν έρθει στους “κυανολεύκους”, καθώς, όπως αποκαλύπτει η καναδική εφημερίδα “The Globe and Mail”, φέρεται να εμπλέκεται σε τεράστια σκάνδαλα, τα οποία αφορούν και στην ανάμιξη της μαφίας…

Αποκαλυπτικότατο της κατάστασης το σχετικό δημοσίευμα:

«Το όνομά του είναι ο Σπύρος. Είναι ένας ακούραστος αγωνιστής για τους φτωχούς, αλλά και για τις επιχειρήσεις και τους φίλους του. Μια έρευνα της Globe αποκαλύπτει την επιρροή δεκαετιών ενός ανθρώπου μέσα από τα δημόσια ιδρύματα του Οντάριο.

Πάνω από δύο δεκαετίες, τέσσερα δημόσια ιδρύματα στο Οντάριο έχουν χειραγωγηθεί από εξωτερικές δυνάμεις με αποτέλεσμα μια σειρά από ταραχώδη γεγονότα.

Πρώτον, το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου ενός νοσοκομείου του Τορόντο έχει εκλεχθεί εκτός γραφείου σε ένα μόνο βράδυ.

Δεύτερον, μια εταιρεία που ανήκει στη μαφία απολαμβάνει μια κερδοφόρα σύμβαση από την πόλη του Τορόντο.

Τρίτον, ένας υπουργός του υπουργικού συμβουλίου εκφοβίζει έναν δήμαρχο για μια προτεινόμενη στεγαστική ανάπτυξη.

Και τέταρτον, ένας ιδιώτης λαμβάνει 4 εκατομμύρια δολάρια σε ανεξήγητες αμοιβές, αφού το μεγαλύτερο σχολικό συμβούλιο του Καναδά υπογράφει τεράστιο συμβόλαιο. Αυτά τα φαινομενικά άσχετα γεγονότα περιλάμβαναν εκλεγμένους αξιωματούχους σε πολλά επίπεδα διακυβέρνησης όμως όλα αυτά έχουν έναν ισχυρό κοινό παρονομαστή. Το όνομά του είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Σε όλη τη διαδρομή έχει συγκεντρώσει συνεργάτες που επέτρεψαν την επιρροή του, ωφελήθηκαν από αυτό, ή και τα δύο».

Πηγή: metrosport.gr

Back to Top