Ενημέρωση και χάραξη πορείας, ενόψει της νέας ΠΑΕ

Κρίσιμη συγκέντρωση στο Κατσάνειο, σήμερα (31/5, 19:00) και καθορισμός κινήσεων για την επόμενη μέρα του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου.

Όσο και αν η δημοσιογραφική… «έρευνα» προσπάθησε να φωτίσει όλες τις παραμέτρους, οι οποίες προέκυψαν από τη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού με τους διοικούντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ασφαλέστερη, πληρέστερη και πιο υπεύθυνη ενημέρωση από εκείνη, που είναι σε θέση να παράσχουν οι ίδιοι οι μετέχοντες στη συγκεκριμένη επαφή, δεν υπάρχει.

Σήμερα το απόγευμα, λοιπόν, (Πέμπτη 31/5, στις 19:00), στο Κατσάνειο, οι διοικούντες της ποδοσφαιρικής ομάδας θα δώσουν την ευκαιρία στους Ηρακλειδείς, ώστε να ενημερωθούν άρτια για τα όσα προέκυψαν από την εν λόγω συνάντηση, μακριά από φήμες, πληροφορίες και εικασίες.

Παράλληλα, αναμένεται να εκθέσουν τη συνολική κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και όλες τις προοπτικές, οι οποίες ανοίγονται για τον Ημίθεο, μέσα από τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι εύλογο, η συγκέντρωση του Κατσανείου αναμένεται να προωθήσει τη χάραξη του οδικού χάρτη, που θα οδηγήσει στη νέα εταιρική κατάσταση του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου, καθώς οι υπεύθυνοι του Τμήματος θα πάρουν το «feedback» του κόσμου και θα αποκτήσουν ασφαλή αίσθηση, όσον αφορά το προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν στο μέγιστο αυτό ζήτημα.

Επειδή, λοιπόν, οι εξελίξεις ως προς τη δημιουργία της νέα ΠΑΕ Ηρακλής, θα είναι ραγδαίες (και πρέπει να είναι, προς χάριν του αγωνιστικού οφέλους της ομάδας), η μαζική και παρεμβατική παρουσία των Ηρακλειδέων στη σημερινή συγκέντρωση του Κατσανείου είναι περισσότερο από επιβεβλημένη.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top