- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο πρωταθλητής Μουνιόθ επιλέγει Ορφανό

Ο Γιάννης Ορφανός το Δεκέμβριο του 2015 κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Χρήστο Πάτρα και να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Από τότε μέσω της σκληρής του δουλείας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον “κυανόλευκο” πάγκο, κάνοντας κάθε χρόνο και ένα βήμα παραπάνω.

Ο Έλληνας τεχνικός την φετινή αγωνιστική περίοδο οδήγησε την ομάδα του Ηρακλή μετά από έξι χρόνια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος,αλλά και στην πέμπτη θέση της Volley League που δίνει στον “Αυτοκράτορα” ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο προπονητής του Ηρακλή διαχειρίστηκε τον ελληνικό κορμό που διέθετε με τον καλύτερο τρόπο φέρνοντας την αισιοδοξία στους φίλους των “κυανόλευκων” που βλέπουν το πιο πετυχημένο τμήμα του συλλόγου να βρίσκεται και πάλι στο σωστό δρόμο.

Η εικόνα που παρουσίασε την φετινή χρονιά το συγκρότημα του Γιάννη Ορφανού “ανάγκασε” τους περισσότερους να συγχαρούν τον Έλληνα προπονητή για την δουλεία του .Συγκεκριμένα ο τεχνικός του πρωταθλητή Ολυμπιακού ,Μπενίτεθ Φερνάντο Μουνιόθ, επέλεξε ως καλύτερο προπονητή της χρονιάς τον “κυανόλευκο” Γιάννη Ορφανό καθώς όπως εξήγησε ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που απείλησε τους “ερυθρόλευκους” με ήττα για το θεσμό του πρωταθλήματος.

Επίσης ο Ισπανός τεχνικός ξεχώρισε ως κορυφαίο πασαδόρο του πρωταθλήματος τον αρχηγό του Ημίθεου ,Κώστα Προύσαλη.