Η τέταρτη, θα είναι η σημαντικότερη ενημέρωση

Για τέταρτη φορά θα απευθυνθεί προς τον κόσμο του Ηρακλή, με σκοπό την ενημέρωση, η ποδοσφαιρική διοίκηση, αλλά, αυτήν τη φορά, το αντικείμενο θα είναι ευρύτερο και κρισιμότατο…

Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, είχε καθιερώσει την ανά δίμηνο ενημέρωση του κόσμου του Ηρακλή για τα οικονομικά πεπραγμένα του Τμήματος, μέσω συνέντευξης Τύπου.

Οι προηγούμενες τρεις δημόσιες τοποθετήσεις των διοικούντων, με το συγκεκριμένο αντικείμενο ως πρόταγμα, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές, σχετικά με το πώς λειτουργούν τα οικονομικά και πως βαίνουν τα πράγματα σε αυτόν τον εξαιρετικά κρίσιμο, για τη λειτουργία της ομάδας, τομέα.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, όμως, η ενημέρωση από πλευράς ποδοσφαιρικών διοικούντων αποκτά ευρύτερο και πιο καθοριστικό χαρακτήρα. Ασχέτως με το αν – σε παρενθετικό επίπεδο – θα γίνει αναφορά στα οικονομικά του τελευταίου διμήνου της σεζόν (Απριλίου – Μαΐου) ή θα το πράξουν σε ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου, κάποια άλλη στιγμή, αυτή η τέταρτη ενημέρωση του κόσμου από πλευράς επίσημου ποδοσφαιρικού Ημίθεου θα είναι και η πιο καθοριστική, καθώς θα έχει ευρύτερο και πιο σημαντικό αντικείμενο.

Οι άνθρωποι, οι οποίοι ανέλαβαν να «τρέξουν» το εγχείρημα της επανεκκίνησης, μέσα από τη Συνέλευση του Κατσανείου θα κοινοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες των συνθηκών, που επικρατούν στο μέγιστο θέμα της σύστασης νέας ΠΑΕ, όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί μέσα από τη συνάντησή τους με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Θα παρουσιάσουν τα δεδομένα και τις επιλογές, που ανοίγονται για την επόμενη μέρα του Ηρακλή, με την οπαδική βάση του «Γηραιού» να γίνεται κοινωνός και συμμέτοχος της όλης κατάστασης. Πρόκειται για μια ενημέρωση, η οποία αναμένεται να αποτελέσει εναρκτήρια δράση ως προς τις μετέπειτα εξελίξεις, που θα καθορίσουν την πορεία των πραγμάτων στη διαμόρφωση του νέου εταιρικού φορέα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top