Κρυστάλλης: “Γνώρισα αγάπη και σεβασμό στον Ηρακλή”

Ο Παντελής Κρυστάλλης σε απολογισμό της “κυανόλευκης” θητείας του…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Παντελής Κρυστάλλης στον “Arena 89,4”:

Για τον ερχομό του στον Ηρακλή: «Είχα ξεκινήσει στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, είχα αποφασίσει να ξεκινήσω και ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας που θα συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως, ήρθε το τηλέφωνο από τον Σάκη Αναστασιάδη, που με προέτρεψε να έρθω σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής, ενώ μετά με πήρε και ο Τάσος Κατσαμπής και μετά το δεύτερο τηλεφώνημα είχα αποφασίσει τι θα κάνω.

Όταν ηρθαμε την πρώτη μέρα, αφού βγήκαν τα δελτία μας, και πήγαμε στη Μίκρα, δεν υπήρχε τίποτα, δεν υπήρχε χόρτο, στα αποδυτήρια υπήρχαν μπογιές. Τα περισσότερα παιδιά ήταν νεαρής ηλικίας…. Κοιταχτήκαμε με τους υπόλοιπους και λέμε ‘τώρα τι γίνεται;’. Όταν είδα και τη δυναμική παρουσία του κόσμου, λέω με 2-3 σημαντικές προσθήκες, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόνο το μέγεθος του Ηρακλή έφτανε για να υποσκελίσουμε κάποια άλλα προβλήματα».

Για το πιο κομβικό ματς με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο: «Όπως τα βλέπουμε τώρα τα πράγματα, αυτό το ματς ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Καταρχήν ήταν η νίκη, που μας εξασφάλιζε να πάμε στο Παλαιοχώρι για δύο αποτελέσματα και δεύτερον γιατί η ομάδα είχε θεματάκια, ερχόμασταν από την ήττα από τον Μακεδονικό…. Ξέραμε ότι στο Παλαιοχώρι παίζονταν οι κόποι όλης της χρονιάς».

Για τον Σάκη Αναστασιάδη: «Ο Σάκης Αναστασιάδης ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της ομάδας, αλλά και οι επιλογές που έκαναν με τον Τάσο τον Κατσιαμπή, βοήθησαν την ομάδα. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για την ομοιογένεια και τη χημεία της ομάδας, για το ‘δέσιμο’ των παικτών. Πολλές ομάδες κάνουν προετοιμασία, αλλά στις 2-3 πρώτες γωνιστικές μπορεί να μην έχουν πατήματα.

Κάποια ματς ήταν μοιρασμένα στην αρχή του πρωταθλήματος και πάντα στο τέλος καταφέρναμε και τα κερδίζαμε. Η ομάδα έδειξε ορμή ότι θα πήγαινε ψηλά και τα κατάφερε.

Ο Ηρακλής διέθετε την πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας, είχε τη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ξέραμε ότι έχουμε καλό ρόστερ, καλή ομάδα, σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Στον β’ γύρο κάποιοι θα είναι αδιάφοροι, κάποιοι θα μείνουν πίσω. Το ματς στη Λευκάδα θεωρώ ότι ήταν η σημαντικότερη νίκη της σεζόν. Εκεί πλέον ξέραμε ότι ανεβήκαμε…».

Για την αποθέωση που γνώρισε στο Παραλίμνιο: «Τον σεβασμό και την αγάπη τα γνώρισα όλη χρονιά από τα παιδιά. Δεν ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Σίγουρα ήταν τόσο συγκινητικό, είδα αυτήν την αναγνώριση, την τιμή. Ήταν πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως χαρακτήρες».

Για την επόμενη ημέρα: «Τα μεγαλύτερα είναι αυτά που έρχονται και είναι πολύ σημαντικά αυτά που θα έρθουν από την Αθήνα. Είμαι ενημερωμένος γι’ αυτά από τον Φάνη τον Τουντζιάρη, είναι αισιόδοξοι ότι πηγαίνοντας κάτω θ’ ακούσουν κάτι καλό. Ο Ηρακλής είναι αυτό που είναι σήμερα. Ευχόμαστε να πάνε όλα τέλεια. Ο Ηρακλής αποτελείται από ανθρώπους που τον αγαπάνε και τον σκέφτονται και θέλουμε να συνεχίσει έτσι».

Για το αν θα συνεχίσει στον Ηρακλή: «Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, σεβασμός και αγάπη και από εμένα και από τους ανθρώπος της διοίκησης. Έχουμε πει ότι αν αυτοί οι άνθρωποι συνεχίσουν να είναι και την επόμενη μέρα, θα παραμείνω και εγώ. Κάτι που το θέλω πολύ και δεν θέλω να το κρύψω».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top