Τελευταία παράσταση…

Με την καλύτερη δυνατή γεύση θέλει να αφήσει ο Ηρακλής τον κόσμο του, μέσα από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο.

Όλα κρίθηκαν από νωρίς. Νωρίτερα από την τελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Football League. Πρώτα η εξασφάλιση αυτής καθ’ αυτής της ανόδου και έπειτα η εξασφάλιση του τιμητικού τίτλου γοήτρου του «πρωταθλητή των πρωταθλητών». Ο Ηρακλής καλείται να αγωνιστεί σήμερα για τελευταία φορά στη φετινή – ακραία επιτυχημένη σεζόν – για την 6η μέρα των play offs, κόντρα στον Απόλλωνα στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου και, παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει τα πάντα, διατηρεί κίνητρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πρώτα από όλα, είναι «Ηρακλής» και υποχρεούται να δώσει και πάλι τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό του, προκειμένου να αφήσει την καλύτερη δυνατή γεύση στον κόσμο του, στην τελευταία παράσταση για ολόκληρη την περίοδο.

Επίσης – και πιο ουσιαστικά – θα διεκδικήσει άλλο ένα απόλυτο: το αήττητο στα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος της έξτρα περιόδου, καθώς του απομένει μόνο μία στροφή για να το κατακτήσει και αυτό.

Και, τέλος, όλα αυτά μέσα από ένα – εξαιρετικά χρήσιμο και σημαντικό για την τεχνική ηγεσία – rotation, με τη συστηματική χρήση σε ρόλου βασικού παικτών, οι οποίοι δεν είχαν ανάλογες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτής της σκληρής και απαιτητικής χρονιάς, η οποία ολοκληρώνεται το απόγευμα, με τον αγώνα στο χωριό των Σερρών.

Με έντονη διάθεση για rotation η αποστολή

Η 18άδα, που επέλεξε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, «μιλά» από μόνη της και προοιωνίζει τον προγραμματισμό του «κυανόλευκου» κόουτς για συμμετοχή παικτών από τη γραμμή εφεδρείας σε πρώτο ρόλο.

Την αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης του Ημίθεου συγκροτούν οι:

Δημήτρης Ανδρεάκος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Τρύφων Γιούδας, Χάρης Ευσταθιάδης, Κώστας Καζναφέρης, Κώστας Καρακώστας, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Αντώνης Κριτσιάνης, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Κριστιάνο Μεντί.

Στις 17:00, με «live» από τη BlueArena

Ο αγώνας Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Κυριακή 27/5, στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου Σερρών

Η αναμέτρηση δεν έχει προγραμματιστεί για απευθείας τηλεοπτική διαδικτυακή μετάδοση, όμως η BlueArena θα καταγράψει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξή της, μέσω «live» ενημέρωσης.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top