Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις και οι πρώτες κινήσεις προγραμματισμού

Στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή εκτιμούν ότι η επόμενη μέρα θα είναι «καθαρή» και είναι έτοιμοι για συμφωνίες, μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά στη Μίκρα φαίνεται να αισιοδοξούν επ’ αυτού. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ακόμη και ότι μία αμιγώς και προφανέστατα «φωτογραφική» ρύθμιση για ένα ακόμη ευνοημένο του ποδοσφαιρικού συστήματος (ήμαρτον, αλλά πρόκειται για την… Παναχαϊκή) – απλώς – θα αποφασιστεί να ισχύσει και για την όμοια περίπτωση του Ηρακλή.

Οι διοικούντες του «Γηραιού» θεωρούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προγραμματίζουν μια επόμενη πέρα με νέα ΠΑΕ «καθαρή» από χρέη και από τις οικονομικές επιβαρύνσεις της χρήσης Παπαθανασάκη, όχι μόνο σε επίπεδο οφειλών προς φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και προς κάθε άλλη κατεύθυνση.

Μάλιστα, με αυτό το δεδομένο υπ’ όψιν, έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες κινήσεις προγραμματισμού και θεωρούν ότι, μετά τη συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης (29/5) με τον υφυπουργό αθλητισμού, θα είναι σε θέση να… «πιάσουν δουλειά» επισήμως και χωρίς προσκόμματα, υπό την προοπτική οργάνωσης της ομάδας, η οποία θα μετάσχει στη Football League.

Να προχωρήσει δηλαδή η νέα συμφωνία με τον Σπύρο Μπαξεβάνο και τον βασικό κορμό της παρούσης ομάδας, που έχει επιλεγεί να συνεχίσει και στην παραπάνω κατηγορία. Κι όλα αυτά, υπό τη σκέπη και την ασφάλεια μια νέας ποδοσφαιρικής εταιρίας, η οποία θα εκκινήσει από το απόλυτο «μηδέν» σε επίπεδο υποχρεώσεων.

Βεβαίως, αν, εντέλει, ισχύσει κάτι τέτοιο, αυξάνονται σε σημαντικ βαθμό οι προοπτικές να καταλήξουμε σε «πολυμετοχικότητα», με ομάδα Ηρακλειδέων να διαμοιράζεται το μεγαλομετοχικό πακέτο, όσον αφορά στον ιδιοκτησιακό τομέα της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς οι συνθήκες δεν θα πιέζουν, πλέον, για την – ούτως ή άλλως… ρισκαδόρικη – εξεύρεση του ενός και μοναδικού μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη, ο οποίος θα αναλάμβανε να τακτοποιήσει και τις υποχρεώσεις, οι οποίες θα «κληροδοτούσε» το καταστροφικό πέρασμα του Παπαθανασάκη.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top