Διατήρηση του αήττητου και νέο rotation, ο διπλός στόχος ενόψει Παραλιμνίου

Σαφές το ενδιαφέρον του αγωνιστικού τμήματος για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Μέσα στην ένταση των εξελίξεων σε επίπεδο διοικητικών, στον ποδοσφαιρικό τομέα του Ηρακλή, είναι μοιραίο να έχει περάσει σε δεύτερο φόντο το γεγονός ότι την Κυριακή, στις 27 Μαΐου, στις 17:00, το αγωνιστικό τμήμα καλείται για την τελευταία επίσημη υποχρέωσή του για την περίοδο 2017-2018.

Πρόκειται για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου, οι οποία θέλει τους «κυανολεύκους» να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας, σε μία απόπειρα να κλείσουν με τον θετικότερο δυνατό τρόπο αυτήν την – ούτως άλλως ακραία επιτυχημένη – σεζόν.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν προσηλωμένο το ενδιαφέρον σε αυτήν την αναμέτρηση, με την προοπτική να αφήσουν την καλύτερη γεύση μέσα από την ύστατη παράσταση, την οποία καλούνται να δώσουν στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου και την αντιμετωπίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα.

Στόχος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ένας και απόλυτος: η διατήρηση του αήττητου στον Όμιλο των μπαράζ ανόδου, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός, που απέμεινε στην ομάδα και ο μοναδικός που ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Άλλωστε, και το εισιτήριο για τη Football League εξασφαλίστηκε από νωρίς και το να καταστεί ο Ημίθεος «πρωταθλητής των πρωταθλητών» στην κατηγορία, μέσω κατάκτησης της πρώτης θέσης στο γκρουπ, «κλείδωσε» από την περασμένη αγωνιστική με τη μάχη του Βόλου.

Από την πλευρά της, η τεχνική ηγεσία, παράλληλα με τον στόχο της διατήρησης του αήττητου, μεθοδεύει την εφαρμογή ενός ακόμη πλάνου εκτεταμένου rotation. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος προγραμματίζει τη χρησιμοποίηση και πάλι αρκετών παικτών, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν εκτός πλάνων βασικής ενδεκάδας, ώστε να πάρουν την τελευταία ευκαιρία διάκρισης, στο πλαίσιο της παρούσας αγωνιστικής περιόδου.

Και, όπως αποδείχθηκε μέσα από τη δοκιμασία του Βόλου, ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός μπορεί να εμπιστευθεί τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, χωρίς να διακινδυνεύει τον στόχο του θετικού αποτελέσματος, ο οποίος βρίσκεται σε παράλληλη προτεραιότητα.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top