Έντερσον: “Πάντα ψηλά ο Ηρακλής – Αρχηγός ο Τάσος”

Για την αγάπη του για τον Ηρακλή, τις προοπτικές της ομάδας, αλλά και τις προσωπικές του και για την παρουσία του Τάσου Κατσαμπή, τοποθετήθηκε ο Έντερσον Φοφόνκα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα τόνισε στον “Arena 89,4” ο Έντερσον Φοφόνκα:

«Παρακολουθώ λίγο, η ομάδα άρχισε με πολλά προβλήματα, έπεσε κατηγορία, γρήγορα φτιάχτηκε όμως ομάδα και κατάφερε να πετύχει τον στόχο, που ήταν να ανέβει στη Football League.

Ήταν δύσκολο, να έχει ένα κορμό και με παίκτες δύο τρία χρόνια μαζί και ο Ηρακλής ευτυχώς που έφτιαξε πολύ γρήγορα την ομάδα και ανέβηκε. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι μεγάλη ομάδα και όπου πήγε να παίξει ο κόσμος τη στήριξε και εκτός και εντός και μακάρι του χρόνου να κάνει το ίδιο και να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Εκεί πρέπει να παίζει.

Είμαι μακριά, εγώ ήρθα σε άλλη εποχή, στη Φούτμπολ Λιγκ ανεβήκαμε και είχαμε μία ομάδα με παίκτες από την πρώτη κατηγορία. Τώρα θα είναι δύσκολα, χωρίς χρήματα και δεν ξέρω τι χρήματα υπάρχουν τώρα από τηλεοπτικά , στις Σέρρες είχαμε πολύ κόσμο μαζί και ανεβήκαμε. Και ο Ηρακλής έχει κόσμο, απλά αν δεν έχεις χρήματα είναι πολύ δύσκολα». 

Για τον Τάσο Κατσαμπή:

«Αγαπάει την ομάδα, είναι εργάτης και σαν παίκτης, τον πρόλαβα. Δούλεψε πολύ, είναι αρχηγός στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι έτσι ήταν και φέτος. Με τα παιδιά που τον ήξεραν μόνο από την τηλεόραση, που δεν τον είχαν ίσως προλάβει να παίζει και μόνο τον ήξεραν. Αυτούς χρειάζεται ο Ηρακλής, σαν τον Τάσο, που έπαιζαν στην ομάδα και την αγαπάνε και  την στηρίζουν. Αλλά αν δεν έχεις και λεφτά είναι δύσκολα, χρειάζεται και οργάνωση».

Για το αν θα είναι κοντά στον Ηρακλή:

«Σπούδαζα πέρσι για μάνατζερ , γενικός αρχηγός σε λίγα χρόνια πιστεύω θα είμαι εκεί , στην Ευρώπη. Ο Ηρακλής χρειάζεται στο ποδόσφαιρο όπως και οι Ακαδημίες . Από τα άλλα πράγματα ο Ηρακλής έπεσε».

Για την αγάπη του κόσμου:

«Τελειώσαμε το ποδόσφαιρο και η αγάπη μένει. Έπαιξα στον Ηρακλή ευτυχώς, ο κόσμος με αγαπάει όπως και εγώ αγαπάω την ομάδα. Πριν δέκα χρόνια έφυγα και ακόμη μιλάω ελληνικά. Η αγάπη η δική μου δεν είναι μόνο με τα λόγια, θέλω πάντα ψηλά τον Ηρακλή. Θέλω να είναι πρωταθλητής, όποια κατηγορία κι αν παίζει ο κόσμος θα είναι μαζί του».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top