Παπαϊωάννου: “Ο κόσμος είναι ο κυρίαρχος και αυτός θα αποφασίσει”

Ο Λάκης Παπαϊωάννου αναφέρεται στην επόμενη μέρα, στη νέα ΠΑΕ και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η συνέντευξη του ειδικού συμβούλου της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής διοίκησης στο “Metropolis 95,5”:

Για την φετινή χρονιά: «Είναι αλήθεια πως τέλος καλό όλα καλά. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό να σε ρίχνουν 3 φορές. Είναι μια καθοριστική χρονιά για τον Ηρακλή μετά τα χίλια μύρια που έχει περάσει, πετύχαμε την άνοδο και ενώθηκε και ο κόσμος. Οι παίκτες είναι πιο σημαντικοί συντελεστές της ανόδου, πιστέψανε στο brand name του Ηρακλή, στη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Επίσης, κάποιοι από αυτούς έδειξαν πως μπορούν να παίξουν και σε ψηλότερες κατηγορίες».

 

Για την πρόθεση να συνεχίσουν να διοικούν τον Ηρακλή: «Εμείς δεν είμαστε μόνιμοι, ούτε είμαστε παράγοντες. Υπηρετήσαμε τον Ηρακλή για αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό έγινε με την τεράστια συμβολή των φιλάθλων που ήταν κοντά στην ομάδα. Εμείς βοηθήσαμε και έχουμε μια έτοιμη μια διάδοχη κατάσταση για όποιον θέλει να έρθει να πάρει την ομάδα. Ο κόσμος είναι ο κυρίαρχος και θα αποφασίσει για τον επενδυτή που θα έρθει. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σηκώσουμε το οικονομικό βάρος της ομάδας,  ο κόσμος βοήθησε την ομάδα οικονομικά και αυτός θα είναι που θα σπρώξει την ομάδα. Με τις ευχές και με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα. Ο Ηρακλής δεν χρωστάει γιατί βοήθησε ανώνυμος και επώνυμος κόσμος. Με 500 και 700 εισιτήρια δεν μπορείς να μιλήσεις για την επόμενη μέρα. Περίμενα περισσότερο κόσμο στα μπαράζ, μπορεί να ανεβήκαμε όμως το θέμα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να θέλει να δει την ομάδα. Δεν μπορεί να υποστηρίζει ο κόσμος την ομάδα μόνο όταν πηγαίνει καλά».

 

Για το σχήμα που θα οδηγήσει τον Ηρακλή στη Β Εθνική: «Αυτή τη στιγμή για να αποφασίσουμε ποιος θα είναι προπονητής ή ποιοι παίκτες θα μείνουν, να ξεκινήσουμε την εκκαθάριση και ότι να κάνουμε χρειάζεται χρήματα, υπάρχουν έξοδα. Εμείς λειτουργούμε την ομάδα και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να του έχουμε έτοιμη την διάδοχη κατάσταση. Για να λειτουργήσει ο Ηρακλής χρειάζονται χρήματα. Εγώ υπηρέτησα τον Ηρακλή στα δύσκολα. Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις για να έρθει να αναλάβει όποιος θέλει την ομάδα. Ξέρουμε τι να κάνουμε με την ομάδα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην επόμενη μέρα. Εγώ δεν μπορώ να είμαι στον Ηρακλή και να είμαι 4-5ος, θέλω να είμαι πρώτος. Θα κάνουμε το παν για να υπάρξει διάδοχη κατάσταση, να υπάρξει χρηματοδότηση, γιατί χρήματα δεν υπάρχουν. Οσοι φίλαθλοι έρχονταν φέτος στο γήπεδο ήταν ήρωες».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top