Δρακόπουλος: “Συνεχίζω, με Χατζηκυριακίδη και χωρίς τα λάθη του χθες…”

Ο πρόεδρος της “κυανόλευκος” ΚΑΕ δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει εντατικά την προσπάθεια για την επάνοδο στη Basket League.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθειά του στην “κυανόλευκη” ΚΑΕ, με κόουτς τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, μακριά από τα λάθη που έγιναν μέχρι τώρα και με ομάδα με χαμηλότερο ηλικιακό μέσο όρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στον “Arena 89,4”, ο Θόδωρος Δρακόπουλος.

Όλα όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Ημίθεου:

Για τη χθεσινή ημέρα: «Είναι μία ημέρα στενοχώριας η χθεσινή. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Έτσι είναι ο αθλητισμός: έχει χαρές, έχει εκπλήξεις».

Για το πώς είδε την προσπάθεια της ομάδας: «Νομίζω ότι στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ήμασταν καλά, αλλά στο τρίτο εξαφανιστήκαμε. Πολλές φορές έγινε αυτό φέτος στο 3ο δεκάλεπτο. Θα πρέπει να το μελετήσουμε και να δούμε το γιατί χάνονται τα ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο έχουμε πάντα πρόβλημα. Εκεί οφείλεται η ήττα μας».

Για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή: «Εγώ δεν ήρθα για 1-2 χρόνια. Ήρθα γιατί αγαπάω τον Ηρακλή μας και το πρότζεκτ είναι μακροπρόθεσμο. Δεν είναι μόνο το αντρικό τμήμα, υπάρχουν και οι υποδομές όπου γίνεται δουλειά. Μια ομάδα δεν γίνεται μέσα σε 1-2 χρόνια».

Για το τι σκέφτεται ν’ αλλάξει για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου: «Κάποιοι παίκτες θ’ αλλάξουν οπωσδήποτε, θα πάμε σε μια σύνθεση με πιο νέα παιδιά. Και κάποια άλλα οργανωτικά μέσα θ’ αλλάξουν και αυτά, αλλά είναι θέμα αποφάσεων που θα παρθούν στη συνέχεια».

Για το αν θα τους απασχολήσουν και φέτος οι αδειοδοτήσεις, οι φάκελοι κ.τ.λ.: «Φέτος, δεν θα πέσουμε στην παγίδα της Α1, όπως έγινε πέρυσι και χάθηκε χρόνος. Θα κάνουμε μια καλή ομάδα για την Α2, αν και στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Για τον Στιβ Μπαρτ: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν δεν πάει στην Α1, θα έρθει σε εμάς. Δυστυχώς για εμάς, όμως, και καλώς γι’ αυτόν ψάχνει για Α1. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, δεν είναι στο χέρι μας. Πέρυσι, είχε συμβόλαιο με ομάδα που έπαιζε στο Ιράν, οπότε όταν έμεινε ελεύθερος, βρήκε ομάδα στην Α1 και έπαιξε. Μόνο η κατηγορία έχει διαφορά. Είναι λογικό και το καταλαβαίνω».

Για το αν κρατάει κάτι θετικό από τη φετινή χρονιά του Ηρακλή: «Οπωσδήποτε κάθε χρόνια έχει και τα θετικά της έχει και τα αρνητικά της. Μένουν κάποια θετικά για κάποιους παίκτες που απέδωσαν καλύτερα από το αναμενόμενο, το αντίστοιχο, όμως, είναι και αρνητικό. Αυτό αφορά, όμως, πάντοτε τους προπονητές. Εγώ έχω τη φιλοσοφία ότι δεν ανακατεύομαι. Ασχολούμαι με το οργανωτικό κομμάτι και αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλιώς θα έκανα τον προπονητή. Αυτοί έχουν τις επιλογές και αυτοί πληρώνουν το μάρμαρο αν κάτι πάει στραβα».

Για την παραμονή του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στον πάγκο: «Η φιλοσοφία μου είναι να μην αλλάζω προπονητές συχνά. Θέλω να κρατάω προπονητές, υποθέτω ότι θα μείνει ο Λευτέρης, αν και δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Θα δούμε το πρότζεκτ που έχει να μας προτείνει. Εγώ έχω μια θετική προσέγγιση προς την παραμονή του. Ταιριάζουμε στη φιλοσοφία…. Θα του δώσω το δικαίωμα να φτιάξει τη δικιά του ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top