- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πιο… βιαστική από ποτέ η Football League…

Το πρωτάθλημα της Football League, ως πρωτάθλημα ακραίων οικονομικών και δομικών προβλημάτων και πρωτάθλημα με έντονες και καταφανέστατες αδυναμίες στον τομέα του προγραμματισμού, μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια να αρχίζει (με χίλια βάσανα) εκεί κάπου στις παρυφές του Οκτωβρίου και πολλές φορές ακόμα και στα… βάθη του μήνα.

Με βάση όμως την πρόσφατη απόφαση των ιθυνόντων του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, οδηγούμαστε σε μία πιο εσπευσμένη έναρξη της Football League, καθώς η πρεμιέρα της προγραμματίστηκε για το σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου.

Βεβαίως, μια τέτοια προοπτική προσεγγίζει περισσότερο στην κανονικότητα ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, αλλά απομένει να δούμε το κατά πόσον θα τηρηθεί ο προγραμματισμός έναρξης του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, ο οποίος μόλις ανακοινώθηκε.

Και αυτό, κρατώντας ως απόλυτο δεδομένο, ότι και ενόψει της νέας σεζόν, τα προβλήματα (ιδίως οικονομικής φύσης), τα οποία καλείται να διαχειριστεί η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι και τεράστια και δυσεπίλυτα…