Η ήρεμη δύναμη του «υπερπρωταθλητή»

Στο ποδοσφαιρικό «ροντέο» του Βόλου ο Ηρακλής απάντησε με ηρεμία, μεθοδικότητα και ποδοσφαιρική νηφαλιότητα, πετυχαίνοντας το απόλυτο.

Αν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ, στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής επέβαλε την ποιοτική κυριαρχία του έναντι του… πολυδιαφημιζόμενου ΝΠΣ, στον αγώνα μέσα στο σπίτι του αντιπάλου παρέδωσε – πραγματικά – μαθήματα ποδοσφαιρικής ανωτερότητας.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι κατέδειξαν ως αγωνιστική στρατηγική τους την εκτράχυνση σε όλα τα επίπεδα, οι «κυανόλευκοι» όχι μόνο ανέδειξαν ποδοσφαιρικό επίπεδο και συγκλονιστική αυτοκυριαρχία, στα όρια της… απάθειας, σε πολλές των περιπτώσεων, αλλά επέβαλαν την ουσιαστική διαφορά τους από τον αντίπαλο παίρνοντας ό,τι ακριβώς ήθελαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Και ήθελαν το απόλυτο: το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να τελειώσουν την υπόθεση της πρωτιάς και στον Όμιλο των μπαράζ ανόδου, τη διατήρηση του αήττητου στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου και όλα αυτά μέσα από ένα εκτεταμένο rotation, που αφορούσε στη συμμετοχή σε ρόλο πρωταγωνιστών παικτών με μικρή συμμετοχή στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Η ήρεμη δύναμη του «υπερπρωταθλητή», λοιπόν, «βγήκε» για τον Ημίθεο, χωρίς να «τσιτώσει» και χωρίς να καταφύγει σε ακραίες συμπεριφορές, επιδιώκοντας, μάλιστα, να εξάγει όφελος πέραν του βαθμολογικού και του γοήτρου από την αναμέτρηση, μέσα από τη χρησιμοποίηση των παικτών που πήραν ρόλο βασικού.

Αποστολή εξετελέσθη για τους «κυανόλευκους», μία ακόμη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αυτή με την επιτυχία να φτάνει στο απόλυτο…

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top