- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συγκεντρωμένος και με πάθος για το διπλό

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, έστειλε την σειρά (1-2) στην Αχαϊκή πόλη και σήμερα (19/5 – 17:00) πρέπει να κάνει κατάθεση ψυχής στο κλειστό της Περιβόλας.

Οι “κυανόλευκοι” έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη στο Ιβανώφειο, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, κάτι που θα επιδιώξουν και στον σημερινό αγώνα στην Πάτρα. Συγκέντρωση, προσοχή, πάθος και κατάθεση ψυχής μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ώστε να φέρουν και πάλι την σειρά στο Ιβανώφειο.

Σίγουρα ο σημερινός αγώνας θα είναι πιο δύσκολος. Λίγο το μακρινό ταξίδι, λίγο τα συνεχόμενα παιχνίδια, λίγο και η έδρα του αντιπάλου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ενοχλήσεις στη μέση συνεχίζονται για τον Κώστα Κακαρούδη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα βοηθήσει στον σημερινό αγώνα την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους Τότσιο-Δεληγεώργη, όπου συνεχίζουν το αποθεραπευτικό τους πρόγραμμα, αλλά θα τεθούν στη διάθεση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Δυστυχώς η ΕΡΤ συνεχίζει να… ρίχνει σκοτάδι στο πρωτάθλημα της Α2 και όπως γίνεται αντιληπτό ο αγώνας δε θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση ούτε μέσω live streaming, ωστόσο οι άνθρωποι της “κυανόλευκης” ΚΑΕ… κάτι ετοιμάζουν. Για ο,τιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε από την BlueArena.