Μετέχουμε μαζικά στο 1ο IRA Camp!

Διδάσκουμε ένα νέο τρόπο ζωής για τα παιδιά, μέσα από τον αθλητισμό και τις αιώνιες αξίες του, χαρίζοντας παράλληλα απίθανες ώρες χαράς, άθλησης και παιχνιδιού, με παράλληλες δράσεις για όλα τα σπορ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ηρακλή!

Ερασιτέχνης

Η σπουδαία προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, μέσω του 1ου IRA Camp, βρίσκεται προ των πυλών και οι προεργασίες για αυτήν τη σημαντική διοργάνωση σε πλήρη εξέλιξη.

Αφορά σε παιδιά 4 – 16 ετών και θα διεξαχθεί το διάστημα από τη Δευτέρα 18 έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου στις «κυανόλευκες» εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, στον ιδιόκτητο χώρο των Εγκαταστάσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, τα παιδιά, που θα μετέχουν στο Camp,  θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αθληθούν, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, ράγκμπι, τένις, μετέχοντας σε αθλήματα στίβου και κολύμβησης και ερχόμενα κοντά στο αντικείμενο του τζούντο και της ξιφασκίας.

Κι όλα αυτά, μέσα από τις πληρέστατες αθλητικές δομές του Συλλόγου στην περιοχή των Χορτατζήδων, όπως το Ιβανώφειο, το Κατσάνειο, το Κολυμβητήριο του Γ.Σ. και όλες τις υποστηρικτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του χώρου.

Απόλυτος στόχος της διοργάνωσης το να διδάξουμε ένα νέο τρόπο ζωής για τα παιδιά, μέσα από τον αθλητισμό και τις αιώνιες αξίες του, χαρίζοντας παράλληλα απίθανες ώρες χαράς, άθλησης και παιχνιδιού, μεταλαμπαδεύοντάς τους υγιείς διαχρονικές αξίες για τη συνέχεια της ζωής τους!

Θα πρέπει να στηρίξουμε με τη μαζική συμμετοχή μας το 1ο IRA Camp, για το οποίο ενημερωνόμαστε, για όλα όσα το αφορούν, από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

www.facebook.co./iracamp/

www.iracamp.gr

Φωτογραφία του χρήστη IRA camp.

Φωτογραφία του χρήστη IRA camp.

Back to Top