Αποφασισμένος για την πρωτιά

Με κίνητρο το απόλυτο ο Ηρακλής στη μάχη του Βόλου (18:00)

Η υπόθεση της εξασφάλισης του ενός εκ των δύο εισιτηρίων ανόδου στη Football League μπορεί να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία για τον Ηρακλή, ωστόσο αυτή η ομάδα φέτος κυνηγά το απόλυτο, που δεν είναι άλλο από την κορυφή και μόνο την κορυφή.

Και η κορυφή του 1ου Ομίλου των μπαράζ «περνά» μέσα από τη σημερινή (Σάββατο 19/5, 18:00) αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, όπου οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούνται από τον κατ’ εξοχήν ανταγωνιστή τους σε αυτήν την προσπάθεια, Βόλο ΝΠΣ. Αμφότερες οι ομάδες επιδιώκουν την επιτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για να φτάσουν στην κορυφή του γκρουπ, μολονότι – επίσης αμφότερες – έχουν εξασφαλίσει τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου.

Ο Ημίθεος θα επιδιώξει να «χαλάσει» το πανηγυρικό κλίμα της απονομής του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ στους Βολιώτες και να είναι εκείνος, ο οποίος θα φύγει από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας με το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο θα του δίνει τη δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά στην ίδια – επιτυχημένη – αγωνιστική περίοδο.

Μπαξεβάνος: «Συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασε ο προπονητής στην ομάδα ενόψει της αναμέτρησης στον Βόλο. Γνωρίζει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα διακατέχεται από την εφορία της εξασφάλισης της ανόδου, αλλά διατηρεί, παράλληλα, την εμπιστοσύνη του στην επιθυμία των παικτών του να φτάσουν και πάλι στην κορυφή, έστω κι αν αυτήν τη  φορά αυτό δεν συνεπάγεται κάποιο ουσιαστικό αγωνιστικό όφελος.

«Πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και το να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον Όμιλό μας. Είναι στόχος και τον έχουμε μπροστά. Και για να ανταποκριθούμε θετικά στην πρόκληση, οφείλουμε να συνεχίσουμε όπως ήμασταν έως τώρα: συγκεντρωμένοι, σοβαροί και αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη και να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Χωρίς Τάι και Αμπάρη, αλλά με Βοσνιάδη – Μεντί

Στην αναγκαστική απουσία του Τάι, λόγω καρτών, προστέθηκε και αυτή του Γιώργου Αμπάρη για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, καθώς ο πολύπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό και επανέρχεται στην αποστολή, όπως και ο Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος μετέχει σε αποστολή για πρώτη φορά από την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ. Νέο πρόσωπο στην αρχική 19άδα, την οποία επέλεξε ο κόουτς, ο νεαρός Χάρης Ευσταθιάδης.

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χάρης Ευσταθιάδης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Κριστιάνο Μεντί.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top