Ο Κωστούλας φαβορί για την κενή θέση στην ενδεκάδα

Η κάλυψη του ρόλου του Τάι στο βασικό σχήμα απασχολεί τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Στον Ηρακλή αντιμετωπίζουν με απόλυτη σοβαρότητα την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, το Σάββατο 19/5 (18:00) και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εξέλαβαν με επιπολαιότητα την καθυστερημένη απόφαση για μετάθεση της ημέρας διεξαγωγής της.

Στο πλαίσιο αυτής της συλλογιστικής και της διάθεσης για διεκδίκηση αποτελέσματος μέσα στην αντίπαλη έδρα, με την προοπτική της διασφάλισης της πρωτιάς στον Όμιλο των μπαράζ, η τεχνική ηγεσία επιχειρεί τον σχεδιασμό της σε επίπεδο τακτικής αντιμετώπισης.

Τον Σπύρο Μπαξεβάνο προβληματίζει η δεδομένη απουσία του Τάι από το παιχνίδι, με τον εντυπωσιακό Βραζιλιάνο επιτελικό να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Σε επίπεδο αναπλήρωσης, ως πρώτος… επιλαχών για την αντικατάστασή του λογίζεται ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο οποίος «έχει» στην ποδοσφαιρική ιδιοσυστασία του και τη θέση του δημιουργικού μέσου. Ωστόσο, προκειμένου να μεταφερθεί σε ρόλο… «αντί – Τάι» ο 23χρονος μέσος, θα πρέπει να γίνουν και παράλληλες αντιμεταθέσεις ρόλων στην βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Συνεπώς, η πιο πιθανή κίνηση του προπονητή φαντάζει η προσθήκη του Μάριου Κωστούλα στην ενδεκάδα, σε ρόλο κλασικού κόφτη («εξαριού») στο χώρο του κέντρου, ώστε να απελευθερωθεί ο Κώστας Καζναφέρης, λειτουργώντας σε πιο ελεύθερο ρόλο, δίπλα στον Κώστα Παναγιωτούδη, με τον τελευταίο να καλείται να βοηθήσει περισσότερο στη δημιουργία παιχνιδιού.

Βεβαίως, υπάρχει και η εναλλακτική του Λεό Ντε Σμεντ, με τον αριστεροπόδαρο Γάλλο, λόγω της τεχνικής του και των καλών μεταβιβάσεών του, να μπορεί να αγωνιστεί και στον κεντρικό άξονα σε δημιουργικό ρόλο, ωστόσο πρόκειται για περίπτωση, η οποία δεν συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με την προηγούμενη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top