Χωρίς Τάι και Αμπάρη, αλλά με Βοσνιάδη και Μεντί στον Βόλο

Αυθημερόν στον Βόλο η “κυανόλευκη” αποστολή για τον αγώνα με τον Ν.Π.Σ.

Στην αναγκαστική απουσία του Τάι, λόγω καρτών, προστέθηκε και αυτή του Γιώργου Αμπάρη για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, καθώς ο πολύπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό και επανέρχεται στην αποστολή, όπως και ο Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος μετέχει σε αποστολή για πρώτη φορά από την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ. Νέο πρόσωπο στην αρχική 19άδα, την οποία επέλεξε ο κόουτς, ο νεαρός Χάρης Ευσταθιάδης.

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χάρης Ευσταθιάδης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Κριστιάνο Μεντί.

Αυθημερόν στον Βόλο

Το γεγονός ότι η σημασία της αυριανής αναμέτρησης είναι αυτή του γοήτρου της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον Όμιλο των μπαράζ και ότι η διάρκεια του οδικού ταξιδιού προς τον Βόλο δεν είναι απαγορευτική για κάτι τέτοιο, οι ιθόντες των “κυανολεύκων” αποφάσισαν την αυθημερόν μετάβαση της αποστολής στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η ομάδα θα ταξιδέψει αύριο (Σάββατο 19/5) το πρωί για τον Βόλο, ώστε να υπάρχει και κάποιο περιθώριο ανάπαυσης πριν την αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top