- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με τον κόσμο στο πλευρό του στην Πάτρα!

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο αγώνας του Σαββάτου 19/5 (17:00) στην Πάτρα έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικού. Αυτό, καθώς, αν ο Ηρακλής κατορθώσει να δείξει και να επιβάλει την ανωτερότητά του και μέσα στην έδρα του αντιπάλου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσει στον τρίτο αγώνα εντός Ιβανωφείου την πρόκριση στην τελική φάση των play offs.

Το συγκεκριμένο γεγονός έκανε και κάνει τους φίλους του Ημίθεου να θέλουν να συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η κρίσιμη αναμέτρηση του Κλειστού της Περιβόλας διεξάγεται Σάββατο και, αγνοώντας τη χιλιομετρική απόσταση, να βρεθούν μαζικά στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες προεργασίες ώστε να βρεθούν πολλοί Ηρακλειδείς στο πατραϊκό Κλειστό το απόγευμα του Σαββάτου και διαρκώς προτίθενται φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν πρόθεση μετάβασης και παρουσίας στο μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Το βέβαιο είναι ότι οι «κυανόλευκοι» θα τύχουν της συμπαράστασης ενός πολύ δυναμικού οπαδικού πυρήνα μέσα στην αντίπαλη έδρα, στην προσπάθειά τους να υπερβούν τις δυσκολίες και να φτάσουν σε μία νίκη, η οποία θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα για τη Basket League.