- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θετική ενέργεια για την πρωτιά, το πάθος του Ρόβα

Οι συνθήκες αλλά και οι ανάγκες που γεννούν οι περιστάσεις, έχουν αντιστραφεί. Μέχρι πρότινος, σημειώναμε ότι ο Χρήστος Ρόβας θα πρέπει να συγκρατήσει το πάθος, που του δημιουργεί το προσωπικό κίνητρο του σκοραρίσματος, προκειμένου να υπηρετήσει με καθαρό μυαλό και προσήλωση τον στόχο της ομάδας, ο οποίος περνούσε μέσω των μπαράζ και αφορούσε στην εξασφάλιση του εισιτηρίου της ανόδου.

Τώρα, που αυτό το πολυπόθητο εισιτήριο εξασφαλίστηκε και μάλιστα γοργά, μετά τις τέσσερις συνεχόμενες «κυανόλευκες» νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια από την εκκίνηση του μίνι πρωταθλήματος, αυτή η ασίγαστη επιθυμία του χαρισματικού νεαρού σκόρερ για επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, όσο το δυνατόν περισσότερες φορές, είναι ικανή να λειτουργήσει ευεργετικά.

Είναι σαφές ότι όλοι στο αγωνιστικό τμήμα έχουν οριοθετήσει από το βράδυ της περασμένης Κυριακής έναν νέο στόχο, μετά τη μαθηματική διασφάλιση του ενός από τα δύο εισιτήρια για την επόμενη Football League: ο στόχος είναι, αυτό το εισιτήριο που θα πάρουν στα χέρια, να είναι το πρώτο και όχι το δεύτερο.

Δηλαδή, όπως κυριάρχησαν απολύτως κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στον 2ο  Όμιλο της κατηγορίας, να πράξουν αναλόγως και στον 1ο  Όμιλο των μπαράζ, απέναντι τους άλλους… «συμπρωταθλητές».

Η σφοδρή επιθυμία και το πάθος του Χρήστου Ρόβα, λοιπόν, λειτουργούν θετικά και προτρεπτικά προς αυτήν την κατεύθυνση, προκαλώντας μια επιπρόσθετη εγρήγορση στο αγωνιστικό σύνολο του Ηρακλή, ξεσηκώνοντας και παρακινώντας, μετά από τους πανηγυρισμούς, που ακολούθησαν τον αγώνα με τον Τηλυκράτη.

Ο νεαρός φορ επιθυμεί να φτάσει τη βελόνα στο κοντέρ του σκοραρίσματος σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη από αυτά των 31 γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο και η επιθυμία του αυτή ενσωματώνεται σθεναρά και απολύτως αρμονικά με το γενικότερο κλίμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί στη Μίκρα και κάνει τους πάντες να προετοιμάζονται για την πρωτιά και στα play offs.

Για να συμβεί αυτό, ο Ηρακλής θα πρέπει να είναι δυνατός και αποτελεσματικός και στον αγώνα – φιέστα, που ετοιμάζει ο Βόλος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και να πάρει το αποτέλεσμα, το οποίο θα του διασφαλίσει ότι θα είναι οι «κυανόλευκοι», εκείνοι οι οποίοι θα παραλάβουν στο τέλος της διαδικασίας το εισιτήριο ανόδου υπ’ αριθμόν «1», με τον Χρήστο Ρόβα να συντελεί ως πρωταγωνιστικό στοιχείο σε αυτόν τον σκοπό.