«Άκυρον» από Ηρακλή για Σάββατο!

Όσα συμφώνησαν Βολιώτες και ΕΠΟ για μετάθεση ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς πρώτα να ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του Ημίθεου, βρίσκουν αντίθετους όλους στην ομάδα.

«Τώρα εσείς, πότε προλάβατε, πότε τα `πατε, ένας Θεός το ξέρει…», ήταν η… επική απορία του μνημειώδη Νίκου Σταυρίδη στην εκπληκτική ελληνική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, «Τα Κίτρινα Γάντια», που παραμένει στην κορυφή των εγχώριων κινηματογραφικών επιτυχιών, παρότι πέρασαν 58 χρόνια από τη δημιουργία της…

Αυτήν την ατάκα μνημόνευσαν και στη Μίκρα, όταν πληροφορήθηκαν ότι οι… φήμες που ήθελαν τον ΝΠΣ Βόλο να επιθυμεί τη μετάθεση της αναμέτρησης της Κυριακής 20/5 για το Σάββατο 19/5, όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν, αλλά εξασφαλίστηκε και η συναίνεση της ΕΠΟ, η οποία μάλιστα έσπευσε να ορίσει επισήμως τον αγώνα για το Σάββατο στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Κι όλα αυτά χωρίς καν να ενημερωθεί ο επίσημος Ηρακλής, είτε από τη γηπεδούχο πλευρά, είτε από την Ομοσπονδία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αυτονόητη και απολύτως αναγκαία προϋπόθεση: η συναίνεση της άλλης ομάδας, η οποία μετέχει στο παιχνίδι!

Στη Μίκρα, μόλις πληροφορήθηκαν χθες (15/5) το απόγευμα τον ορισμό μετάθεσης ημερομηνίας διεξαγωγής, επικοινώνησαν με την ΕΠΟ και μετέφεραν την αντίθεσή τους σε αυτήν την προοπτική. Όχι μόνο για το προφανές, του ότι ούτε ενημερώθηκαν, ούτε συναίνεσαν, αλλά και για το πρακτικό του πράγματος, καθώς τα μέσα της εβδομάδας βρήκαν το «κυανόλευκο» αγωνιστικό τμήμα να «τρέχει» ένα προπονησιακό πρόγραμμα απολύτως προσαρμοσμένο στην προοπτική διεξαγωγής της αναμέτρησης την Κυριακή και όχι μία ημέρα νωρίτερα!

Κι αν το αστείο «επιχείρημα» της ΕΠΟ είναι ότι πρόκειται για αγώνα άνευ βαθμολογικού αντικρίσματος, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τα δύο εισιτήρια της ανόδου, στον Ημίθεο έχουν κάθε λόγο να αντιτείνουν ότι εναπόκειται στο δικό τους πλαίσιο αγωνιστικών φιλοδοξιών το να επιθυμούν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο Όμιλο των μπαράζ και το να μην αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με επιπολαιότητα!

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, καθώς σε περίπτωση κατά την οποία ισχύσει η μετάθεση ημέρας διεξαγωγής, ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα κληθεί να αναταράξει και να αναπροσαρμόσει άμεσα τα πλάνα προετοιμασίας της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top