- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ρεβυθόπουλος: “Ο Ηρακλής πορώνει!”

Όσα είπε ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος στον “Arena 89,4”:

Για το αν πίστευε την άνοδο του Ηρακλη:

“Έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά ήταν δύσκολο, δεν το πολύπιστευαμε, όταν πήγα με ρώτησαν αν θα μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα και ακόμη και εκείνη την ώρα τους λέω ήρθαμε να ανεβάσουμε την ομάδα, όχι να την σώσουμε. Το λέγαμε με τα παιδιά.”

Για την πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν.

“Δεν ξεχωρίζω κάποια στιγμή, όλη η χρονιά είχε ιδιαιτερότητες, την 3η αγωνιστική, ήμασταν με παιδιά 17χρονών , μετά την 3η αγωνιστική ήρθαν και άλλοι πιο έμπειροι παίκτες.”

Για το ποια νίκη είπαν ότι πρέπει “να ανέβουμε τώρα”:

“Η νίκη με την Νάουσα φυσικά στο Καυταντζολειο με το γκολ του Κρυστάλλη. Η πιο σημαντική νίκη ήταν. Θα δυσκολευόμασταν να πάρουμε την 1η θέση αν δεν παίρναμε αυτήν την νίκη.

Για την απόδοση τους στα πλεϊ οφ παρά την αγωνιστική απραξία:

“Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε άξιζαν να είναι πρωταθλήτριες αλλά ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση,Στην Λευκάδα το πρωτο παιχνίδι ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι.”

Για το παιχνίδι μπάσκετ του Ηρακλή και το αν θα δώσουν το παρόν:

“Όλη η ομάδα θα βρεθεί σύσσωμη. Το συζητήσαμε και όλοι, παίκτες, προπονητές θα βρεθούμε στο παιχνίδι να υποστηρίξουμε την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια, δεν κοιτάμε ποιος παίζει, τι τμήμα είναι κλπ.”

Για το παλαιότερο ενδιαφέρον του Ηρακλή προς το πρόσωπο του:

“Είχα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν σε θέλει ο Ηρακλής, αλλά τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα με τον Φωκικό έπαθα χιαστό, και δεν μπόρεσα να έρθω εν τέλει. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως.”

Για το δέσιμο του με τον Ηρακλή:

“Ο Ηρακλής έχει το μικρόβιο να πορώνει τους παίκτες. Είμαι σε μια ηλικία που έχω έντονα συναισθήματα, ζω τα πράγματα έντονα, έτσι έβλεπα τον κόσμο να τρελαίνεται και τρελαινόμουν και εγώ!”