Γιαννίκογλου: “Αλητεία σε βάρος του Ηρακλή, ανίκανος ο Παπαθανασάκης”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή, Μάκης Γιαννίκογλου, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, εξαπέλυσε “βόμβες” κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη, αλλά και του συστήματος που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Ηρακλή:

Αυτό είναι που εμένα προσωπικά και όχι μόνο, με πονάει πολύ. Αυτό είναι μία αλητεία σε βάρος του Ηρακλή. Ότι και να πω είναι λίγο. Είναι κάτι που μας πόνεσε πάρα πολύ όλους όσους ήμασταν στον Ηρακλή, γιατί ήμασταν όλοι μαζί μια παρέα που δεθήκαμε και αγαπήσαμε την ομάδα.

Αυτό που λέω είναι πάρα πολύ ειλικρινές. Αυτό είναι μία αλητεία αλλά ηθικός αυτουργός ήταν αυτός ο πρόεδρος ο Παπαθανασάκης που ντρόπιασε τον Ηρακλή, ντρόπιασε τον ίδιο του τον εαυτό. Δυστυχώς οι τύχες του συλλόγου ανήκαν σε αυτόν τον ανίκανο άνθρωπο. Ο σύλλογος βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, αλλά επειδή είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα πολύ γρήγορα ανέβηκε πλέον στη Φούτμπολ Λιγκ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια.

Εύχομαι να είναι περαστικός και σε αυτή την κατηγορία και να γυρίσει γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ. Ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Άρης, ο ΟΦΗ είναι ομάδες που έλειπαν τόσα χρόνια και τις χρειαζόμαστε για να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής έχει πάρα πολύ μεγάλη Ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top