Ρόβας: “Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ο Ηρακλής!”

Ο πολυσκόρερ όλων των κατηγοριών μιλά για το χθες και το αύρθο του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα σημείωσε ο Χρήστος Ρόβας στον “Arena 89,4”, ο οποίος στο τέλος της συνέντευξής του φρόντισε να… προσθέσει και μερικούς πόντους… “στρογγυλεύοντας” το ύψος του:

Για τα γκολ που πέτυχε κατά την διάρκεια της σεζόν: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανέβηκε στην Football League. Έφτασα τα 31 γκολ, είχα ευκαιρίες στο χθεσινό ματς με τον Τηλυκράτη να σκοράρω, δεν το έκανα, αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο του».

Για το αν περίμενε ο Ηρακλής να ανέβει στην Football League: «Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε στην άνοδο. Όταν μπήκα την πρώτη μέρα στα αποδυτήρια, είδα νέα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό και χαρά, αλλά όπως αποδείχθηκε στην πορεία πετύχαμε τον στόχο μας. Ήταν η τύχη, ο κόσμος και ο συνδυασμός με την ομάδα, που έφεραν τον Ηρακλή στον προβιβασμό. Δεν ξέραμε καν τα ονόματα των συμπαικτών μας στα πρώτα παιχνίδια και αυτό δίνει παραπάνω βαρύτητα σε αυτό που πέτυχαν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα. Να φανταστείτε ότι για να ζητήσουμε πάσα, φωνάζαμε το νούμερο του παίκτη γιατί δεν ξέραμε τα ονόματα!»

Για το ότι ο Ηρακλής κυνήγησε την τύχη του και δεν σταματούσε ποτέ μέσα στη σεζόν να προσπαθεί για τη νίκη: «Όταν παίζεις στο Καυτανζόγλειο ακόμη κι έναν πόντο να χρειάζεσαι δεν μπορείς να παίζεις για την ισοπαλία. Πολλές φορές που κερδίζαμε 1-0 ή 2-0 μέσα στη σεζόν, ένιωθες ότι ο κόσμος δεν ήταν ικανοποιημένος. Για αυτό δεν θα ξεχάσω όταν κερδίσαμε 5-0, ο κόσμος πανηγύριζε το ένα γκολ περισσότερο από το άλλο».

Για το μέλλον του στον Ηρακλή: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ο Ηρακλής. Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός μαζί μου. Βιώνω μεγάλη αγάπη. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο κι από εκεί και πέρα θα δούμε και θα κρίνουμε. Όταν ακούς ότι ο Ηρακλής είναι στην Football League, πρέπει να βγει πρώτος. Δεν συζητάω καν για την δεύτερη θέση. Αυτός θα είναι ο στόχος της ομάδας, κι αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουμε από τις αντιδράσεις του κόσμου».

Για το αν θα βρεθούν στο πλάι της ομάδας μπάσκετ και για την δική του αγάπη για την πορτοκαλί θεά: «Θα πάμε όλη η ομάδα να δούμε τον αγώνα με την Πάτρα. Θα πάω να δω τον Γκαγκαλούδη. Δύο φορές πήγα στο Ιβανώφειο φέτος, και η ομάδα ηττήθηκε. Θα πάω για να σπάσω την παράδοση για να μην με πουν… μαύρη γάτα! Οι μπασκετικές μου ικανότητες είναι μηδαμινές. Με 1.80 ύψος τι ικανότητες να έχω. Σε ένα παιχνίδι που παίξαμε στο Ιβανώφειο, έχανα τα άχαστα κάτω από τα καλάθια. Μ’ αρέσει το μπάσκετ, αλλά για να παίξω είμαι ακατάλληλος».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top