- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επόμενος στόχος, η πρωτιά και στον Όμιλο των μπαράζ!

Ο στόχος επετεύχθη, με τον πιο μεγαλειώδη και άνετο τρόπο για τον Ηρακλή. Με ένα επιβλητικό και καταπληκτικό «4 στα 4» η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου μετέτρεψε σε απλή υπόθεση την κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Football League, μέσω των μπαράζ.

Μολονότι, θεωρητικά, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ο βαθμός δυσκολίας θα έφτανε «στο κόκκινο», καθώς οι «κυανόλευκοι» θα καλούνταν να τεθούν αντιμέτωποι με την «αφρόκρεμα» της κατηγορίας, δηλαδή με τους υπόλοιπους πρωταθλητές.

Με την επικράτηση επί του Τηλυκράτη στο Καυτανζόγλειο, όμως, σε καμία περίπτωση δεν «τελειώνει η δουλειά» για τον φετινό Ημίθεο. Το αγωνιστικό φρόνημα παραμένει ψηλά και ένας νέος στόχος αυτομάτως έρχεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας ως προτεραιότητα για το αγωνιστικό τμήμα: η πρωτιά και στον Όμιλο των μπαράζ ανόδου. Όλοι στην ομάδα αυτό θα επιδιώξουν από εδώ και πέρα προετοιμαζόμενοι για την επίτευξη του απόλυτου στους δύο εναπομείναντες αγώνες.

Στον Βόλο το καθοριστικό βήμα

Μπορεί μετά τον αγώνα με τους Λευκαδίτες άπαντες στην ομάδα να ξέσπασαν με έκρηξη χαράς – και δικαίως – στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου, επειδή πέτυχαν το ποδοσφαιρικώς αδιανόητο και μάλιστα με τόσο χαρακτηριστική άνεση, όμως, μετά από την απαραίτητη ανάπαυλα για ξεκούραση, θα προετοιμαστούν για τη μάχη του Βόλου την προσεχή Κυριακή 20/5 (17:00), με στόχο την κατάκτηση του πρώτου από τα εισιτήρια της ανόδου.

Στο «κυανόλευκο» περιβάλλον και πρωτίστως στο εσωτερικό της ομάδας, ουδείς επιθυμεί να χαρίσει την πρωτιά στους Βολιώτες, ιδίως από τη στιγμή κατά την οποία ο Ηρακλής απέδειξε περίτρανα ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος με όλη την πορεία του στη σεζόν και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα για τη διατήρηση της πρώτης θέσης του Ομίλου των μπαράζ, μέσα από την εκτός έδρας κόντρα με το θεσσαλικό συγκρότημα.

Γνωρίζουν ότι η επιτυχία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα σημάνει και το καθοριστικό βήμα για την οριστικοποίηση της πρωτοκαθεδρίας στο γκρουπ του μίνι πρωταθλήματος και θα κάνουν τα πάντα για αυτόν τον σκοπό.

Έπεται ο αγώνας στο Παραλίμνιο   

Η τελευταία υποχρέωση της θριαμβευτικής φετινής πορείας του «Γηραιού» θα τον φέρει στο Παραλίμνιο, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα. Εκεί αναμένεται να κλείσει η προσπάθεια και να πραγματοποιηθεί το τελικό βήμα για την πρώτη θέση του Ομίλου, σε έναν αγώνα, ο οποίος – σαφέστατα – θα έχει απολύτως τυπική σημασία, αν και εφόσον ο Ηρακλής έχει φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου.