- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αλλαγή σελίδας…

Ο Ηρακλής είναι και με μαθηματική επιβεβαίωση στη Football League. Το ποδοσφαιρικό θαύμα της άνετης και «εξπρές» πορείας μιας ομάδας, η οποία στην αρχή της περιόδου δεν είχε καμία από τις προϋποθέσεις για κάτι ανάλογο, πέρα από το ασήκωτο βάρος της φανέλας της, ολοκληρώθηκε. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 των Λευκαδιτών στο Καυτανζόγλειο και έφτασαν με αυτήν τη νίκη στην οριστική και αμετάκλητη επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν τη διάθεση να κυριαρχήσουν, δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αντιθέτως αυτό το πέτυχαν άμεσα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με το γκολ του Παπαδόπουλου στο 47΄, ενώ έδειξαν να έχουν τις απαντήσεις και την αποτελεσματικότητα, όταν ο Τηλυκράτης ισοφάρισε στο 74΄, καθώς ο ηγετικός Τάι επανέφερε το προβάδισμα, με μία ακόμη χαρισματική απευθείας εκτέλεση φάουλ, «γράφοντας» το τελικό 2-1 της νίκης, η οποία τελείωσε και τυπικά την υπόθεση της ανόδου.

Ας θυμηθούμε – αναλυτικά – την εξέλιξη όλης της αναμέτρησης, όπως καταγράφηκε μέσα από το «live» της BlueArena:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 2-1. Ο Ηρακλής πήρε αυτό που ήθελε και με τη νίκη διασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Οι «κυανόλευκοι» ήταν αποφασιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, «μπήκαν» με γκολ από την εκκίνηση από τον Παπαδόπουλο και βρήκαν απάντηση στην ισοφάριση του Τηλυκράτη και μάλιστα άμεση με την εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τάι, για το το απολύτως δίκαιο τελικό 2-1.

90΄+5΄ Σουτ Ντε Σμεντ άουτ.

90΄+4΄ Ο Καραγκούνης προλαβαίνει το Παπαδόπουλο σε τετ α τετ.

90΄ Διπλή επέμβαση Καραγκούνη σε σουτ Καζναφέρη και Παπαδόπουλου και διπλή χαμένη μεγάλη ευκαιρία.

86΄ Κλείνει τις αλλαγές του ο Μπαξεβάνος με Ντε Σμεντ αντί Ρόβα.

84΄Στη θέση του Κυριακίδη ο Κουρέλλας.

81΄ Ο Τάι αποχωρεί καταχειροκροτούμενος. Στη θέση του ο Κωστούλας.

76΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τον Τάι και άμεση απάντηση του Ηρακλή, με γκολάρα από τον Βραζιλιάνο και 2-1.

74΄ Γκολ για τον Τηλυκράτη. Ο Καββαδίας με κεφαλιά παραβιάζει για πρώτη φορά την εστία του Ηρακλή στα μπαράζ και κάνει το 1-1.

70′ Καλή φάση με τον Ρόβα να σουτάρει άουτ.

66΄ Ο Καραγκούνης προλαβαίνει τον Ρόβα σε τετ α τετ.

65΄ Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή: Αμαραντίδης αντί Πτηνόπουλου.

61΄ Σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη με τον Γραμματικόπουλο.

47΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Εκτέλεση φάουλ από τον Τάι, προβολή Καραντασιάδη για τον Παπαδόπουλο, που έκανε το 1-0. Εκκίνηση με γκολ για τον Ηρακλή στο δεύτερο μέρος.

46΄ Έναρξη δευτέρου μέρους.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-0. Άκαρπη υπεροχή για τον Ηρακλή στο πρώτο μέρος. Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν αλλά έχασαν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να βρουν τα επίπεδα αποτελεσματικότητας που απαιτούνται για να φτάσουν στο «τρίποντο».

38΄ Σουτ Τάι, άουτ.

35΄ Cooling break από τον Μαλούτα, αν και δεν επικρατεί ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία.

29΄ Φάση διαρκείας στα καρέ του Τηλυκράτη και σουτ του Ρεβυθόπουλου, που κόβεται από σώμα αμυνομένου την τελευταία στιγμή.

25΄ Ο Παπαδόπουλος εκτελεί με καλό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

20΄ Νέα προσπάθεια του Παναγιωτούδη, αυτήν τη φορά με κεφαλιά, αλλά και πάλι άουτ.

15΄ Ο Παναγιωτούδης δοκίμασε από μακριά το πόδι του χωρίς επιτυχία.

12΄ Καλό σουτ από τον Καζναφέρη, άουτ.

6΄ Σέντρα από Καζναφέρη, επαφή Παπαδόπουλου, ο Ρόβας από πλεονεκτική θέση χάνει τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

2΄ Κόρνερ για Τηλυκράτη, με τον Βασίλα να παίρνει την κεφαλιά αλλά να αστοχεί.

1΄ Έναρξη αγώνα.

– Τηλυκράτης Λευκάδας: Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ: Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

@ Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες. Λιακάδα και καλή θερμοκρασία, χωρίς αφόρητη ζέστη.