Προετοιμασία στην Πάτρα

Αλλαγή σχεδιασμού για το πρώτο ταξίδι των play offs, με την επιλογή πλήρους οδικής μετάβασης , αλλά και δύο διανυκτερεύσεων στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στις προθέσεις της διοίκησης της «κυανόλευκης» ΚΑΕ είναι να κάνει καθετί δυνατόν, προκειμένου να εξυπηρετήσει την προσπάθεια της ομάδας για την μεγάλη και εξαιρετικά δύσκολη υπέρβαση και ανατροπή των εις βάρος της δεδομένων μέσω των play offs, ώστε να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Θόδωρος Δρακόπουλος ανέλαβε το κόστος αεροπορικών μεταβάσεων για τις εκτός έδρας μετακινήσεις, είτε αυτές αφορούν στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, είτε την μετάβαση στην Αθήνα για όσα παιχνίδια απαιτηθεί κόντρα στον Χολαργό, εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει τα απαιτούμενα αποτελέσματα για μία τέτοια αγωνιστική διαδρομή.

Βεβαίως για να ισχύσει ο όποιος… ταξιδιωτικός σχεδιασμός θα πρέπει ο Ηρακλής πρωτίστως να νικήσει στον πρώτο αγώνα της σειράς κόντρα στους Πατρινούς την ερχόμενη Τετάρτη στο Ιβανώφειο.

Με αυτήν την απαραίτητη προϋπόθεση, λοιπόν, αν δηλαδή γίνει το 2-1 στο Ιβανώφειο στον αγώνα της Τετάρτης 16 Μαΐου, αποφασίστηκε να μην γίνει χρήση της δυνατότητας για αεροπορική μετάβαση ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς, το Σάββατο 19 Μαΐου στο Κλειστό της Περιβόλας, αλλά – αντ’ αυτού – να πραγματοποιηθεί οδικώς το ταξίδι, μία μέρα, όμως, νωρίτερα.

Επειδή η αποστολή θα έπρεπε να συνδυάσει, ούτως ή άλλως, το αεροπορικό με το οδικό ταξίδι, προκειμένου να φτάσει στον τελικό προορισμό της, που είναι η Πάτρα, προτιμήθηκε να αναχωρήσει από το πρωί της Πέμπτης (17/5), την επομένη του πρώτου αγώνα της σειράς και να πραγματοποιήσει διπλή διανυκτέρευση και προετοιμασία στην Πάτρα (έχει ήδη κλειστεί γήπεδο για προπονήσεις), ώστε και να έχει τον χρόνο για ανάπαυση από το οδικό ταξίδι και να αποφύγει την πρόσθετη ταλαιπωρία αλλαγής δύο μέσων μεταφοράς.

Ουσιαστικά, λοιπόν, προτιμήθηκε, ως πιο εξυπηρετικό για τις ανάγκες της αποστολής, τα επιπλέον έξοδα για την αεροπορική μετάβαση να μεταφερθούν για την επιπλέον διανυκτέρευση και παραμονή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top