Με απόφαση Δρακόπουλου, αεροπορικώς σε όλους τους αγώνες των play offs

Τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της υπέρβασης, που θα επιχειρήσει ο Ηρακλής μέσω των play offs με στόχο την άνοδο, καταβάλλει ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Τα δεδομένα της Ελληνικής Α2 είναι πολύ στενά σε οικονομικό επίπεδο και αυτό είναι γνωστό σε όλους όσοι μετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Είναι σύνηθες, ως εκ τούτου, οι αποστολές των ομάδων, ακόμη και σε μακρινές διαδρομές (όπως το Αθήνα – Θεσσαλονίκη), να εξυπηρετούνται με οδικές μεταβάσεις, ώστε να εξασφαλιστεί το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, μετά την απόφασή του να αυξήσει θεαματικά το μπάτζετ στελέχωσης της ομάδας σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού (ασχέτως αν δεν εισέπραξε τα αναμενόμενα αποτελέσματα), προχώρησε και στην απόφαση να διευκολύνει  το αγωνιστικό τμήμα – αναλαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερο προσωπικό κόστος – με την αλλαγή καθεστώτος μετάβασης στις μακρινές διαδρομές.

Συγκεκριμένα, από τα μέσα περίπου της περιόδου, ανέλαβε και το έξοδο αεροπορικών μεταβάσεων της ομάδας στους αγώνες της Αθήνας, προκειμένου να αποφεύγεται η επιπλέον ταλαιπωρία του «πήγαινε – έλα» με λεωφορείο για τους αθλητές της ομάδας, σε μία προσπάθεια να υποβοηθηθεί η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής αγωνιστικής πορείας.

Μάλιστα, ενόψει των play offs, ο Θόδωρος Δρακόπουλος έδωσε εντολή να καλυφθούν όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας με αεροπορικές μεταβάσεις. Αυτό καθώς το πρόγραμμα καλεί τον Ηρακλή να επισκεφτεί την Πάτρα, στην προσπάθεια να φτάσει στο 3-2 στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα (εδώ, πέρα από το αεροπορικό ταξίδι θα απαιτηθεί – αναγκαστικά – και σχετικά σύντομη οδική μετάβαση), ενώ στον τελικό των play offs θα κληθεί να αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία φορά στην Αθήνα τον Χολαργό, με στόχο να φτάσει στην τρίτη νίκη επί της ομάδας της πρωτεύουσας.

Όλα αυτά, βεβαίως, αν και εφόσον οι «κυανόλευκοι» κατορθώσουν να φτάσουν μέχρι τέλους την προσπάθεια για το εισιτήριο της ανόδου μέσω των play offs.

Αν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ «κουβαλά» μόνος του σε οικονομικό επίπεδο το Τμήμα τα τελευταία χρόνια, χωρίς σημαντική βοήθεια από χορηγίες και διαφημίσεις (την ώρα που σε κανένα άλλο Τμήμα του Συλλόγου δεν υφίσταται βασικός χρηματοδότης και όλα επαφίενται στη στήριξη του κόσμου), η συγκεκριμένη κίνηση είναι καταδεικτική και της δικής του, προσωπικής, τεράστιας επιθυμίας να κάνει τα πάντα στην προσπάθεια να πετύχει η ομάδα την υπέρβαση και να φτάσει – επιτέλους – στην πολυπόθητη άνοδο στη Basket League, παρά τα σημαντικά λάθη, που έγιναν (για μια ακόμη φορά) στην αρχή της σεζόν, όταν λαμβάνονταν οι αποφάσεις στον αγωνιστικό τομέα…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top