Προστατεύεται ο Βοσνιάδης – Συνεχίζει ο Αμπάρης

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας θα είναι βασικός στον αγώνα με τον Τηλυκράτη, καθώς η τεχνική ηγεσία δεν θέλει να ρισκάρει με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μάλιστα από τα μισά του πρώτου μέρους της αναμέτρησης, παραχωρώντας τη θέση του στον Γιώργο Αμπάρη.

Ο Θεσσαλονικέας γκολκίπερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο οποίος εν πολλοίς οφείλεται στη σωματική υπερκόπωση από τη συμμετοχή του, όχι μόνο στο σύνολο σχεδόν των πολλών αγώνων, που έδωσε η ομάδα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αλλά και από το γεγονός ότι κλήθηκε (όπως και οι συμπαίκτες του) να περάσει και εκείνος τη δοκιμασία των τριών παιχνιδιών σε διάστημα μιας εβδομάδας στον πρώτο γύρο των μπαράζ.

Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας είναι να μη ρισκάρει με την περίπτωσή του και να αναλάβει ρόλο βασικού ο Γιώργος Αμπάρης στον αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Καυτανζόγλειο.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να δοθούν στον πολύπειρο Ναουσαίο τερματοφύλακα όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των μπαράζ (Τηλυκράτης, Βόλος, Παραλίμνιο), με ένα και συγκεκριμένο σκεπτικό.

Ο 36χρονος πορτιέρε στερείται αγωνιστικών παραστάσεων τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, καθώς η τελευταία συνεργασία του πριν τον Ηρακλή έχει λήξει από το τέλος της περιόδου 2015-2016, όταν και έπαψε να αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ε.Ν. Παραλιμνίου. Ακολούθησε η περίοδος 2016-2017, κατά την οποία ο Γιώργος Αμπάρης δεν αγωνίστηκε σε ομάδα και η φετινή, στην οποία δεν πήρε αρκετά παιχνίδια.

Συνεπώς, στην προοπτική να μπει για τα καλά στα πλάνα για την κάλυψη μιας θέσης στο ρόστερ των «κυανόλευκων» τερματοφυλάκων και ενόψει της νέας περιόδου στη Football League, είναι πιθανό να πάρει την ευκαιρία τριών συνεχόμενων αναμετρήσεων ως βασικός.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top