Παναγιωτούδης: «Αισθάνομαι ότι με αυτήν τη φανέλα μπορούμε τα πάντα!»

Ο μέσος των «κυανολεύκων», σε μία αναδρομή της ιδιαίτερης φετινής πορείας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Παναγιωτούδης, ένα από τα πλέον βασικά και πολύτιμα γρανάζια της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής μηχανής, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4» για όλα όσα αφορούν στη φετινή αγωνιστική διαδρομή του Ηρακλή, αλλά και για τον νέο στόχο της ομάδας, που αφορά στην κατάληψη της πρώτης θέσης στο γκρουπ των μπαράζ.

Αναλυτικά, όλα όσα σημείωσε ο νεαρός άσσος του Ημίθεου:

«Γίναμε μια οικογένεια με Αναστασιάδη και Μπαξεβάνο»

“Στην αρχή δεν γνωριζόμασταν καν, δεν ξέραμε καν τα ονόματα των συμπαικτών μας. Αλλά γίναμε μία οικογένεια, υπήρχε τρομερό κλίμα και είχαμε τρομερή υποστήριξη από την διοίκηση, τον κόσμο, τον κ. Αναστασιάδη αλλά και τον τωρινό προπονητή μας. 

Είναι ένας άθλος αυτό που πετύχαμε. Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε όλοι και προσπαθήσαμε σκληρά. Η ομάδα μας έδινε δύναμη και δεν νιώθαμε κούραση ποτέ, παρά το ότι δεν υπήρξε προετοιμασία». 

«Βγήκε η κούραση με Παραλίμνιο»

«Στον αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου μας βγήκε λίγο η κούραση λόγω της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά υπήρξε και μία μικρή πίεση για την νίκη. Αυτή την βδομάδα θα ξεκουραστούμε και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι». 

«Με αυτή τη φανέλα…»

«Μόλις είδαμε το πρόγραμμα θεωρήσαμε ότι είναι καλό για εμάς και εξαρτιόταν από εμάς. Όντως έτσι έγινε και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι.

Σίγουρα είναι ένα κίνητρο και η πρώτη θέση, θα παίζουμε για εμάς και για τον κόσμο που μας υποστηρίζει. Πολλές φορές ένιωσα ότι με τη φανέλα μπορούμε να νικήσουμε γιατί είναι βαριά. Ξέραμε από την αρχή όλοι μας που βρισκόμαστε». 

«Τώρα, είμαι καλά»

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα. Ξεκίνησα καλά αλλά προέκυψε το τροχαίο και με δυσκόλεψε αρκετά. Χαίρομαι που επέστρεψα και πλέον μπορώ και βοηθάω την ομάδα. Όταν επανήλθα δεν ήμουν τόσο καλά στην αρχή, όμως δούλεψα και με την βοήθεια της ομάδας μου τώρα είμαι σε καλή κατάσταση».

«Στόχος η πρωτιά και στα μπαράζ» 

«Στα εκτός έδρας παιχνίδια ο κόσμος μας έκανε να νιώθουμε σαν να παίζουμε εντός, όπως στην κανονική περίοδο, έτσι και στα μπαράζ.

Μακάρι να βγούμε και πρώτοι, όπως είναι ο στόχος μας και μετά βλέπουμε για το μέλλον». 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top