Κυριακίδης: “Ανεπανάληπτο αυτό που πετύχαμε φέτος”

Ο αριστερός μπακ του Ηρακλή μίλησε για την εν αναμονή επίτευξη του “κυανόλευκου” στόχου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάββα Κυριακίδης τοποθετήθηκε στον “Arena 89,4” για τη φετινή εμπειρία του στον Ημίθεο, τονίζοντας:

Για την ενδεχόμενη άνοδο του Ηρακλή στη Football League: “Αυτό που συνέβη φέτος δεν υπάρχει. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Δημιουργήσαμε μία ομάδα την τρίτη αγωνιστική και καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ”.

Για το αν υπήρξαν προβλήματα στην ομάδα: “Από την πρώτη μέρα η ομάδα έδεσε πάρα πολύ. Δημιουργήθηκε μία χημεία που δεν μπορείς να την βρεις εύκολα. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες ξεκινάνε από τον Ιούλιο να πάρουν πρωτάθλημα και στο τέλος καταλήγουν να σώζονται με το ζόρι. Εμείς καταφέραμε μία ομάδα που ξεκινήσαμε να τη σώσουμε, να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα και συνεχώς να δίνει παραπάνω. Κάναμε μία κοιλιά κάποια στιγμή, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα δεν έδειξε πουθενά αδυναμίες. Και έχουμε φτάσει στα τρία ματς των μπαράζ να είμαστε αήττητοι”.

Για το πολύ καλό ξεκίνημα στα μπαράζ: “Αυτά τα ματς ήταν σίγουρα το κρας-τέστ για όλους μας. Έπρεπε όλοι αν δείξουν την αξία τους και την προσωπικότητα που έχουνε. Νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι καταφέραμε σε μία μέτρια μέρα να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μία ομάδα γιατί δείχνει ότι έχει νοοτροπία νικητή”.

Για την πιθανότητα η άνοδος να εξασφαλιστεί μαθηματικά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη: “Νομίζω ότι θέλουμε ακόμα ένα βαθμό για να τελειώσει και μαθηματικά. Αλλά εμείς δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας γιατί είναι το τελευταίο ματς μέσα στην έδρας μας”.

Για την όρεξη που υπάρχει για ποδόσφαιρο και την επόμενη σεζόν: “Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα ακόμα και τα παιδιά που είναι μεγαλύτερα σε ηλικία που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Δεν το κάνουν μόνο επαγγελματικά. Το κάνουν επειδή το γουστάρουν. Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι θα μπορούσε να σταθεί πολύ εύκολα και του χρόνου και με κάποιες προσθήκες θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική”.

Για την αλλαγή προπονητή και το μερίδιο επιτυχίας που τους αναλογεί: Προφανώς όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Ο καθένας έχει το μερίδιο ευθύνης στην ομάδα. Ο κ. Αναστασιάδης έκανε τα πρώτα βήματα και τις πρώτες προσθήκες. Του οφείλονται συγχαρητήρια. Μετά ήρθε ο κύριος Μπαξεβάνος ο οποίος βοήθησε και αυτός βάζοντας τα δικά του στοιχεία την ομάδα”.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: “Ουσιαστικά ανήκω στην Δόξα για του χρόνου αλλά αυτό είναι και που θα συζητηθεί το καλοκαίρι. Υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα του Ηρακλή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι εγώ και νομίζω και η ομάδα είναι ευχαριστημένη από εμένα”.

Για το ότι πολλοί παίκτες θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα: “Προφανώς. Νομίζω ότι δεν υπάρχει παίκτης στην ομάδα που να μην είναι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά αυτής της ομάδας και των φιλάθλων. Και μετά από αυτή τη χρονιά, όλοι σίγουρα θέλουν να ζήσουν κάτι ακόμη μεγαλύτερο με αυτή την ομάδα”.

Για την βοήθεια του κόσμου : “Η συνεισφορά του κόσμου ήταν πάρα πολύ σημαντική. Από την πρώτη αγωνιστική που παίξαμε με τα Τρίκαλα, ήταν τόσο συγκλονιστική η εμφάνιση τους. Μας βοήθησαν πάρα πολύ για να κερδίσουμε και δεν μας άφησαν ούτε για μία στιγμή μόνους”.

Για την βοήθεια του κόσμου στα εκτός έδρας παιχνίδια: “Νιώθεις σαν να είσαι σπίτι σου. Δεν νιώθεις ότι παίζεις εκτός”.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top