Ομάδα Ηρακλειδέων κινητοποιείται για τον δικαστικό αγώνα

Βρίσκονται από την αρχή της επανεκκίνησης κοντά στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο και συζητούν με τη διοίκηση για το οικονομικό πλαίσιο του αγώνα κατά της Λίγκας και της ΕΠΟ.

Ο Ηρακλής έχει αφήσει να απομένουν μόνο τα τυπικά ως προς την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου της ανόδου στη Football League, μέσα από τις επιδόσεις του στα μπαράζ. Παράλληλα, άρχισαν να «τρέχουν» και οι διαδικασίες, που αφορούν στη σύσταση της νέας ΠΑΕ, αλλά και στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

Ωστόσο, όλο το «κυανόλευκο» περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων και των διοικούντων της ποδοσφαιρικής ομάδας, επιθυμεί και προτίθεται να καταδιώξει μέχρι τέλους το ποδοσφαιρικό σύστημα, το οποίο με την πρόσφατη απόφασή του για νέα άρση της ποινής του υποβιβασμού, έχει καταστήσει σαφές ότι χρησιμοποιεί σε μόνιμη βάση το κανονιστικό πλαίσιο εις βάρος του Ηρακλή και υπέρ της εξυπηρέτησης συμφερόντων συλλόγων, οι οποίοι βρίσκονται εντός της «παρέας», που έχει συσταθεί στους κόλπους της Super League.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας για καταδίωξη των υπευθύνων των αλλεπάλληλων σκανδάλων της Λίγκας και της ΕΠΟ, ομάδα Ηρακλειδέων, οι οποίοι συγκαταλέγονται σε εκείνους οι οποίοι ενισχύουν σε οικονομικό επίπεδο την ομάδα από την αρχή της προσπάθειάς της στη Γ΄ Εθνική, έχει σπεύσει να πραγματοποιήσει σχετικές επαφές με τη διοίκηση.

Αντικείμενο της πρωτοβουλίας τους είναι να εξευρεθεί ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για τον δικαστικό αγώνα του Ηρακλή εναντίον ΕΠΟ και Λίγκας, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι λίγα, καθώς ο Σύλλογος φέρεται αποφασισμένος να φτάσει το θέμα μέχρι το τέρμα.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αδίστακτους ανθρώπους, που δεν διστάζουν να αυτοεξευτελίζονται με τις αποφάσεις και τις επιλογές τους και να εγκληματούν επανειλημμένως εις βάρος του Ηρακλή και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό να εξυπηρετούν συστηματικά συγκεκριμένα συμφέροντα. Θα πρέπει να εστιάσουμε στην περίπτωση απόδοσης και ποινικών ευθυνών στους υπευθύνους αυτών των σκανδάλων και να πάμε το θέμα ακόμη και σε διεθνές δικαιοδοτικό επίπεδο, σε FIFA και UEFA», είναι η τοποθέτηση της συγκεκριμένης ομάδας Ηρακλειδέων κατά τις επαφές, που πραγματοποιεί με τους διοικούντες.

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένονται, κατά συνέπεια, εξελίξεις και σε αυτό το επίπεδο.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top