Κρυστάλλης: “Τα τρία αστέρια μας οδηγούν στην άνοδο”

Ο έμπειρος επιθετικός του Ηρακλή μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στα play off, ενώ ακόμα σχολίασε την παρουσία των αστεριών στην φανέλα των “κυανόλευκων”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έκαναν πολλή και… αθόρυβη δουλειά όλη τη χρονιά. Τόσο εντός γηπέδων όσο και στα αποδυτήρια λόγω και της εμπειρίας που διαθέτει.

Ο λόγος για τον Παντέλη Κρυστάλλη που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη νέα νίκη αλλά και την μεγάλη ώθηση που παίρνει ένας ποδοσφαιριστής όταν φοράει την κυανόλευκη φανέλα.

«Αυτά τα ματς δεν μπορείς να πεις ότι μπορείς να τα κερδίσεις εύκολα ή δύσκολα. Σε κάθε ματς πρέπει να δίνεις το 100%. Στο τρίτο σερί παιχνίδι ήταν δεδομένο πως θα εμφανιστεί κούραση. Οι διαδοχικές νίκες πολλές φορές την ομάδα δεν την απελευθερώνουν, ίσως τη φέρνουν περισσότερο άγχος με τη λογική ότι ερχόμαστε πιο κοντά στο στόχο και ίσως αυτός ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την εμφάνισή μας. Κανένας δε θα το θυμάται όμως. Πήγαμε στους 9 βαθμούς και με μια νίκη τελειώνουμε και μαθηματικά. Είμαστε όμως Ηρακλής, ως το τελευταίο ματς διεκδικούμε νίκη και πρωτιά, αλλά στόχος είναι η άνοδος είτε έρθει ως πρώτη θέση είτε ως δεύτερη.

Θα ξεκουραστούμε πνευματικά και σωματικά, να τελειώσουμε στην έδρα μας ευχαριστώντας τον κόσμο που δείχνει τη δυναμική του και είναι κοντά μας και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν πανηγυρικά».

Οσον αφορά τέλος τη φανέλα και τα τρία αστέρια που την… κοσμούν, ο 35χρονος επιθετικός τόνισε: «Αν δεν το ζήσεις μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος της αδικίας. Στα πολύ σημαντικά ματς στη χρονιά αυτά τα τρία αστέρια είχαν καταλυτική παρουσία για την άνοδο».

Πηγή: Metrosport.gr

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top