Με το πόδι στο γκάζι…

Για το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στα μπαράζ, πηγαίνει κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Ηρακλής.

Να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πόρτα του… ανελκυστήρα, που οδηγεί στην άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες μέσω της Football League, θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μία ακόμη νίκη και την συνακόλουθη προσθήκη τριών βαθμών, απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν άριστα ότι πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί και σε αυτόν τον αγώνα και να μην αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να αποχωρήσει από το Στάδιο με κάτι περισσότερο από την ήττα.

Οι Σερραίοι διαθέτουν ένα συγκρότημα αρκετά έμπειρο και ικανό για τα δεδομένα της κατηγορίας και αναμένεται να εμφανιστούν αξιόμαχοι και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική τακτική. Εξ αρχής δεν συγκαταλέγονταν στα φαβορί για την κατάκτηση κάποιου από τα εισιτήρια της ανόδου, ωστόσο αυτό το δεδομένο τους κάνει να αγωνίζονται απελευθερωμένα και – ως εκ τούτου – να γίνονται επικίνδυνοι, στοιχείο το οποίο καλείται να διαχειριστεί κατάλληλα ο Ημίθεος.

Συνεχίζει με τους ίδιους πρωταγωνιστές

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν διατηρεί τον παραμικρό λόγο ώστε να μεταβάλλει είτε το σχήμα της αποστολής, είτε της ενδεκάδας, ιδίως από τη στιγμή κατά την οποία ο Κριστιάνο Μεντί συνεχίζει τραυματίας.

Η 18άδα είναι η γνωστή:

Αμπάρης, Βοσνιάδης, Αμαραντίδης, Γιαννίτσης, Κασναφέρης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κουρέλας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Ντε Σμεντ, Τάι.

Γνωστή και απαράλλαχτη και η βασική ενδεκάδα:

Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Στις 17:00, με BlueArena και Iraklis TV

Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου, στο Καυτανζόγλειο, μεταξύ Ηρακλή και Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, σήμερα Κυριακή 6/5.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το Iraklis TV (αποκλειστικά και μόνο για τους συνδρομητές του «κυανόλευκου» καναλιού).

Η BlueArena θα καταγράψει σε πραγματικό χρόνο όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω «live» ενημέρωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top