- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνεχίζει η διοίκηση Καλαϊτζίδη! – Προπώληση των διαρκείας για τη νέα σεζόν!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η “κυανόλευκη” βολεϊκή διοίκηση:

“Μετά το πέρας της εβδομάδας και εφόσον δεν «εμφανίστηκε» κανένας από τους ενδιαφερόμενους «επενδυτές » όπως κατά καιρούς ακούμε για να αναλάβει την ομάδα, η παρούσα Διοίκηση σας ανακοινώνει πως συνεχίζει κανονικά το έργο της για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, κάνοντας μια νέα αρχή και θέτοντας καινούριους στόχους.

Όπως είναι γνωστό, στο τμήμα υπάρχει ένα οικονομικό υπόλοιπο για κλείσει η χρονιά. Για ακόμη μια φορά θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, που είναι ο μεγάλος μας χορηγός και βοηθάει το τμήμα σε κάθε του προσπάθεια.

Σας ανακοινώνουμε πως η προπώληση των εισιτήριων διαρκείας έχει ξεκινήσει από τα γραφεία του ΓΣ Ηρακλη και την Μπουτίκ, η τιμή τους θα είναι 300€ στα επίσημα και 100€ σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο, εκτός του πετάλου όπου εκεί θα είναι 50€ για τα μέλη του συνδέσμου και θα πωλούνται αυστηρά από τα γραφεία της ΑΘ10.

Μάλιστα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο γήπεδο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο stand που θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Επίσης θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αφήνοντας μια προκαταβολή και με την εξόφληση να το παραλαμβάνετε από τα γραφεία του Συλλόγου.

Για να δούμε τον Ηρακλή μας ένα επίπεδο πιο πάνω θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας.

Αγοράζουμε διαρκείας, στηρίζουμε τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ !!!”.

Φωτογραφία του χρήστη Iraklis Volleyball 2015 Hellas.