Φιλιππιάδης: “Θα τους κυνηγά για πάντα η κατάρα του Ηρακλή!”

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής και πρώην παράγων του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, μίλησε για το νέο σκάνδαλο του ποδοσφαιρικού συστήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε ο Νίκος Φιλιππιάδης στο “Metropolis 95,5”:

Για την απόφαση να σωθεί ο Παναθηναϊκός από τον υποβιβασμό: «Δεν θα μπορούσα να σιωπήσω στο νέο σκάνδαλο που συνέβη και πάλι για να σωθεί ομάδα των Αθηνών.  Μπορεί η δήλωση μου να είναι κυρίως συμπαράστασης προς τον Ηρακλή, ωστόσο φανερώνει και τις αδικίες που υφίστανται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης σε θέματα διαιτησίας: Δε φοβήθηκα τίποτα ούτε φοβάμαι κανέναν όποιος θέλει μπορεί να με καλέσει. Λάσπη και δυσοσμία για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσα στους κόλπους και τα γραφεία της Superleague μετά και την αθώωση του Παναθηναϊκού. Μακάρι η δυσοσμία αυτή να μην αγγίζει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που μείναμε λίγοι ρομαντικοί και σε αυτό. Η κατάρα και οι ερινύες του Ηρακλή να τους κυνηγούν σε όλη τους την ζωή.»

Για τον αν θα μπορέσουν να υπάρξουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είμαι και αισιόδοξος και απαισιόδοξος ταυτόχρονα. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει ο πρόεδρός μας να κάνει κάτι παραπάνω. Διαδέχτηκε καταστάσεις βρώμικες και άθλιες. Πιστεύω πως θα φανούν όλα στο μέλλον. Και φέτος συνέβησαν τρομερά πράγματα. Οι 3 θυσίες του Ηρακλή δεν τους έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν. Από σήμερα έξω από τα γραφεία της Superleague ας αλλάξουν την ταμπέλα και ας βάλουν για τίτλο Σούπερ βενζίνη. Καλύτερα να το βάλουν μια φωτιά να τελειώνουμε.»

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top