Παπαϊωάννου: “Ποια εξυγίανση;”…

Ο Λάκης Παπαϊωάννου καταφέρθηκε εναντίον της απόφασης – σκάνδαλο για τη νέα αλλαγή ποινής για τη μη αδειοδότηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα τόνισε ο Λάκης Παπαϊωάννου στο “Metropolis 95,5”:

Για την απόφαση που σώζει τον Παναθηναϊκό: «Όλα αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν λέξεις να τα χαρακτηρίσεις. Είμαστε γελοίοι. Η αναβολή της βράβευσης ακυρώθηκε σε συνεννόηση με την ΕΠΟ και πιστεύω ότι ο Ηρακλής και ο κόσμος του δεν έχει καμία σχέση με την νέα ΕΠΟ του Γραμμένου αλλά με την παλιά.  Μπορεί να βγει να μας πει ο Γκαγκάτσης ή ο Κομπότης γιατί ψηφίσανε για να πέσει ο Ηρακλής και τώρα λένε ότι μια ομάδα που δεν έχει αδειοδότηση μπορεί να σωθεί; Γιατί γίνεται το πρωτάθλημα; Παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες το ποδόσφαιρο να παίζεται στα δικαστήρια και όχι στο γήπεδο. Βγάλετε τον Γκαγκάτση να μιλήσει. Πώς είναι δυνατόν να είναι διευθύνων σύμβουλος;».

 

Συνέχισε: «Κατά το δοκούν και όπως μας συμφέρει. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και είμαι ελάχιστος στην ιστορία του Παναθηναϊκού αλλά λέμε να εφαρμόζονται οι νόμοι. Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι ο Ηρακλής να είναι στη Σούπερ Λιγκ γιατί αυτή τη στιγμή δε θίγεται κανένα σωματεία από τη Γ εάν ο Ηρακλής είναι στην Α εθνική. Ας βγει και άλλη ομάδα. Πού θα βρει δικαίωση ο Ηρακλής όταν ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει;  Ο πιο μπλεγμένος σε συνωμοσίες κερδίζει; Είναι πολύ χοντρό αυτό. Αυτή τη στιγμή τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, ποιος έπεσε, εάν θα βγει άλλος;».

 

Για το εάν θα υπάρχει αντίδραση από τον Ηρακλή: «Αντίδραση; Δεν ξέρω τι μπορούμε να πούμε; Δεν γνωρίζω καλά τα οικονομικά. Εάν παραμείνει έτσι ο Ηρακλής πρέπει να είναι εκεί που αξίζει να είναι. Εάν όχι να μείνει εκεί που είναι».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top