Τάι: “Στον Ηρακλή παίζω με την ψυχή μου”

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσσος των “κυανολεύκων” μιλά για την παρουσάι του στην ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα δήλωσε ο Τάι στον “Arena 89,4″Q

Για τους αγώνες των μπαράζ: “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όλοι οι παίκτες τρέχουν, κυνηγάνε τις μπάλες. Αν συνεχίσουμε έτσι δε θα μας κερδίσει κανένας”.

Για το χθεσινό παιχνίδι: “Μου το λέγανε ότι έχει καλή ομάδα ο Βόλος. Τους είπα ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και καλές. Σε μια καλή ατμόσφαιρα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα μένει να κερδίσουμε την Κυριακή”.

Για το ότι ήρθε φέτος στον Ηρακλή: “Δε θέλω να παίξω αλλού. Δε ξέρω αν θα συνεχίσω καν του χρόνου. Ήρθα να παίξω με τη καρδιά μου και να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει την άνοδο. Πιστεύω το έκανα και όταν παίζεις με τη καρδιά σου κάνεις τα πάντα. Έχω και άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου γι αυτό έφυγα από τη Λευκορωσία. Καλά τα χρήματα αλλά εδώ είναι πολύ πιο ωραία. Καλύτερες συνθήκες ζωής, ο Ηρακλής που τον αγαπώ και είμαι χαρούμενος που γύρισα”.

Για τη Λευκάδα: “Είχα κράμπα, οπότε πήγα στον πάγκο και τους είπα να με κάνουν αλλαγή. Αλλά στην επόμενη φάση ήρθε η μπάλα σε μένα και είπα θα το κάνω. Θα πάρω τη φάση πάνω μου και πήγα στη περιοχή. Με ξαναέπιασε κράμπα αλλά το έκανα έτσι κι αλλιώς, έβαλα το γκολ και έτσι”.

Για τον Ρόβα: “Είναι απίστευτος. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Διεκδικεί ψηλές μπαλιές κόντρα σε δίμετρους παίκτες, είναι μαχητής, κυνηγάει τις φάσεις. Προσπαθεί πολύ και έχει να δώσει πολλά πράγματα ακόμα”.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Πρέπει να κερδίσουμε. Οι φίλαθλοί μας θα είναι εκεί. Δε θα δουλεύουν είναι Κυριακή. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μάθαμε ότι έχει καλή αμυντική λειτουργία το Παραλήμνιο και πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη”.

Κλείνοντας: “Παίζω για τους φιλάθλους. Γι αυτούς παίζουμε ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Και πιστεύω θα έρθουν ακόμα καλύτερα πράγματα”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top