Είναι κλάσεις ανώτερος, κερδίζει και κάνει το μεγάλο βήμα!

Ο Ηρακλής αποφασισμένος να «καθαρίσει» τον Βόλο στο Καυτανζόγλειο και να πάρει σαφές προβάδισμα για το πρώτο εισιτήριο ανόδου.

Από τη στιγμή, που προέκυψε το πρόγραμμα των μπαράζ, στο «κυανόλευκο» ποδοσφαιρικό στρατόπεδο γνώριζαν ότι αυτή η εβδομάδα είναι μία εβδομάδα «χωρίς ανάσα». Κρίσιμη για τη συνέχεια της προσπάθειας, αλλά χωρίς τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για την ομάδα, λόγω της πρόβλεψης για εμβόλιμη αγωνιστική.

Πρόκειται για τη σημερινή αγωνιστική μέρα (Τετάρτη 2/5), η οποία καλεί τον Ηρακλή να αντιμετωπίσει στην έδρα του – μόλις τρεις μέρες μετά την περιπέτεια της Λευκάδας – τον ΝΠΣ Βόλο, σε μία αναμέτρηση, που μπορεί να κρίνει σε σημαντικό βαθμό την κατάκτηση του πρώτου από τα δύο εισιτήρια της ανόδου.

Ο Ημίθεος είναι ομάδα κλάσεις ανώτερη από τον σημερινό αντίπαλο και αυτή είναι η πεποίθηση όλων στη γηπεδούχο πλευρά, ασχέτως αν οι… «ουδέτεροι εκτιμητές» κάνουν λόγο σε διάφορες συνεντεύξεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα περί «ισοδυναμίας» των δύο, χρίζοντας αμφοτέρους ως φαβορί, που εκκινούν από την ίδια αφετηρία.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι αποφασισμένη να καταδείξει την πραγματικότητα εντός του αγωνιστικού χώρου, να αποδείξει τη διαφορά ποιότητας, που διαθέτει υπέρ της και να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο», καθώς και το ανάλογο πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

Η «συνταγή» παραμένει ίδια

Η τεχνική ηγεσία επέλεξε ακριβώς την ίδια 18άδα με τον αγώνα της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος, καθώς ο Κριστιάνο Μεντί δεν προλάβαινε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, με συνέπεια να παραμένει εκτός μάχης.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Τάι.

Μάλιστα, ούτε το βασικό σχήμα αναμένεται να μεταβληθεί, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι Βοσνιάδης, Καραντασιάδης Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Στις 17:00, με BlueArena και Iraklis TV

Η αναμέτρηση Ηρακλή – ΝΠΣ Βόλου θα αρχίσει στις 17:00, σήμερα (Τετάρτη 2/5), στο Καυτανζόγλειο και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το Iraklis TV (αποκλειστικά και μόνο για τους συνδρομητές του «κυανόλευκου» καναλιού).

Η BlueArena θα μεταφέρει αναλυτικά και σε πραγματικό χρόνο τις εξελίξεις του σημαντικού αγώνα, μέσω «live» ενημέρωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top