«Κυανόλευκος» κόσμος: Όταν οι άλλοι μάχονται με σφεντόνες και εσύ με πυρηνικά…

Οι Λευκαδίτες θαύμασαν την επιβλητική παρουσία των Ηρακλειδέων, που μετατρέπουν ακόμη και την πιο απομακρυσμένη έδρα της Ελληνικής επικράτειας σε έδρα…

Με όλα τα του τα όπλα μπήκε στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής. Και, πρώτα από όλα, με τη θωράκισή του, την πανίσχυρη πανοπλία, που του εξασφαλίζει η παρουσία του κόσμου του, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε έδρα, όσο μακρινή κι αν είναι η απόσταση, που πρέπει να διανύσει από τη βάση της ομάδας, τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναμενόταν, οι Ηρακλειδείς ήταν εκεί. Ήταν πολλοί, ήταν παθιασμένοι, δημιούργησαν ατμόσφαιρα εντός έδρας αγώνα για τους παίκτες του Ημίθεου και τους ώθησαν με αποτελεσματικότητα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα της νικηφόρας πρεμιέρας.

Αψήφησαν χιλιομετρικές αποστάσεις και ταλαιπωρία, δίνοντας και τη ψυχή τους στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, στέλνοντας από την πλευρά τους το μήνυμα ότι ο Ηρακλής θα τους έχει κοντά του σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις αυτού του σκληρού μίνι πρωταθλήματος, μέχρι ο στόχος να επιτευχθεί οριστικά και αμετάκλητα και μέχρι το ένα από τα δύο πολύτιμα εισιτήρια ανόδου καταλήξει σε «κυανόλευκα» χέρια.

Οι Λευκαδίτες έχουν να λένε για την εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη οπαδική παρουσία των Ηρακλειδέων στο νησί τους, καθώς άπαντες στην κατηγορία γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι, όταν οι άλλοι (σε επίπεδο οπαδικής αναφοράς) μάχονται με σφεντόνες, ο Ηρακλής ρίχνει στον πόλεμο το… πυρηνικό οπλοστάσιο, που διαθέτει…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top