Ηρακλής προς Βόλο: “Σας δίνουμε ακόμη και 1.000 εισιτήρια”!

Το “μπαλάκι” στην πλευρά των Βολιωτών πέταξε ο επίσημος “Γηραιός” στο θέμα της ανταλλαγής φιλοξενίας οπαδών στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μία ορθότατη κίνηση προχώρησε ο επίσημος Ηρακλής, μέσα από τη σύσκεψη των μέτρων τάξης της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ κόντρα στον Βόλο στο Καυτανζόγλειο (Τετάρτη 2/5, 17:00).

Συγκεκριμένα η “κυανόλευκη” διοίκηση τοποθετήθηκε υπέρ της φιλοξενίας φίλων της Θεσσαλικής ομάδας και μάλιστα δήλωσε ότι θέτει στη διάθεσή τους ακόμη και 1.000 εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 1.

Με την κίνηση αυτή ο “Γηραιός” έχει περάσει την ευθύνη του θέματος ανταλλαγής φιλοξενίας οπαδών στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις στην πλευρά του Βόλου, ο οποίος δεν διατηρεί το παραμικρό πρόσχημα ώστε να μην χορηγήσει εισιτήρια στον αγώνα του δευτέρου γύρου του μπαράζ.

Επίσης διευκρινίστηκε ότι θα γίνουν τα πάντα και στον τομέα της φιλοξενίας της διοίκησης των Βολιωτών, συμπεριλαμβανομένου του Αχιλλέα Μπέου, εφόσον ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας βρεθεί – τελικά – στο Καυτανζόγλειο.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top