Ευχαριστήριο της διοίκησης σε κόσμου του Ηρακλή και Τηλυκράτη

Ο επίσημος Ημίθεος ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία τους και τον “κυανόλευκο” κόσμο για τη συγκλονιστική συμπαράστασή του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού “Γηραιού” έχει ως εξής:

“Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκφράζοντας το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλους του ανθρώπους του Τηλυκράτη για την υποδειγματική φιλοξενία τους. Η προσπάθειά τους να βοηθήσουν (σε δύσκολες συνθήκες) όλους όσους ταξίδεψαν στη Λευκάδα ήταν εξαιρετική.

Η συμπεριφορά τους αποτελεί τιμή για το πολύπαθο ποδόσφαιρο και το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία. Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς την αστυνομική διεύθυνση Λευκάδας για την άψογη συμπεριφορά της, που δείχνει πως θα έπρεπε να είναι η στάση της αστυνομίας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλους όσους ταξίδεψαν στη Λευκάδα, έβαψαν κυανόλευκο ένα ακόμα γήπεδο και με την άψογη συμπεριφορά τους έδειξαν τι σημαίνει αγάπη για τον Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top