Χατζόγλου: “Ο Τάι πήρε την ομάδα στις πλάτες του”

Ο διοικητικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή μίλησε για την επιτυχημένη έκβαση της πρεμιέρας των μπαράζ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα όσα τόνισε στον ραδιοφωνικός σταθμό “Fair Play 96,1” ο Σάκης Χατζόγλου:

Για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Τηλυκράτη: «Είχαμε έναν πολύ καλό αγώνα και βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο Τάι. Βλέπετε ότι έχουμε μονάδες και κάθε φορά ένας παίκτης θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του».

Για την παρουσία του κόσμου: «Για τον κόσμο τα έχουμε πει πολλές φορές, είναι ο μπροστάρης της ομάδας και τον θέλουμε κοντά μας και την Τετάρτη κόντρα στο Βόλο. Πιστεύω ότι με νίκες στα ερχόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια, θα εξασφαλίσουμε την άνοδο. Μας ενδιαφέρει, όμως, πρώτιστα το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου ο κόσμος πρέπει να έρθει στο Καυτανζόγλειο για να κάνουμε το δεύτερο βήμα. Νομίζω ότι θα είναι μία διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική».

Για τη φιλοξενία από τους ανθρώπους του Τηλυκράτη: «Η φιλοξενία στη Λευκάδα ήταν άψογη. Και ο κόσμος του Τηλυκράτη και οι παράγοντες της ομάδας ήταν εκπληκτικοί. Θα τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία». 
Για τη σημασία της παρουσίας των φίλων του Ηρακλή στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια: «Έβλεπα ένα παιχνίδι από τη Β’ Γερμανίας ανάμεσα στην Μπίλεφελντ και την Καϊζερσλάουτερν και είχε 40.000 κόσμο. Έτσι θέλουμε να είμαστε κι εμείς. Ας δείξουμε ότι υπάρχουν ομάδες τέτοιες και στην Ελλάδα, ώστε να καταλάβουν και οι αρμόδιοι πώς θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top