Μπαξεβάνος: “Δύσκολη νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά”

Ευχαριστημένος από την νίκη που κατέκτησε η ομάδα του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ηρακλή Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός του Ηρακλή , Σπύρος Μπαξεβάνος, μέσω των δηλώσεων του συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το θετικό αποτέλεσμα που πήραν.

“Είχαμε τονίσει όλο αυτό τον καιρό πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα, κόντρα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο για τον οποίο νομίζαμε ότι θα ήταν χειρότερος αλλά η δουλεία των ανθρώπων του Τηλυκράτη τον βοήθησε να είναι σε μια σχετικά καλή κατάσταση.”

“Από εκεί και πέρα θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε να μπούμε. Σίγουρα ο Ηρακλής έχει πίεση και αυτό φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού, στον τρόπο που μπήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος αποκτούσαμε τον έλεγχο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε καταστάσεις, με ρίσκο βέβαια γιατί απειληθήκαμε σε κάποιες φάσεις.”

“Δεν κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά αυτές που κάναμε μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε και να πετύχουμε δύο τέρματα που μας χάρισαν την νίκη”

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top