- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κλείδωσε η… μάχη με Απόλλωνα Πάτρας

Με νίκες συνέχισαν ΗΡΑΚΛΗΣ και Απόλλων Πάτρας στην Α2 ανδρών και πλέον απομένει μια στροφή για το επίσημο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι “κυανόλευκοι” έκαναν… περίπατο επί της ΑΕΛ εκτός έδρας, ενώ ο Απόλλων Πάτρας τα βρήκε… σκούρα, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση του Ψυχικού και σε συνδυασμό με το διπλό του Χολαργού στην Τρίπολη επί του Αρκαδικού, η… μάχη των πλέι οφ ανάμεσα σε ΗΡΑΚΛΗ και Απόλλωνα “κλείδωσε” και μαθηματικά.

Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα αντιμετωπίσει τους Πατρινούς με μειονέκτημα από τα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς ο Απόλλων κέρδισε δύο φορές τον ΗΡΑΚΛΗ στην κανονική διάρκεια του πρωτάθληματος και θέλει μόλις μία νίκη επί του Ημίθεου -το λεγόμενο και ως best of 3- για να περάσει στην… τελική φάση για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1.

Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” έχουν να ανέβουν ένα… βουνό ώστε να ανατρέψουν την όλη κατάσταση. Πρώτα απ’ όλα ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ιβανώφειο και εν συνεχεία να ταξιδέψουν για τον… τελικό της χρονιάς στην Πάτρα. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ καταφέρει και πάει την σειρά σε 2-2, τότε ο Απόλλων έρχεται για τον τελευταίο αγώνα της σειράς στο Ιβανώφειο.

Βέβαια, μεσολαβεί ένα ακόμη παιχνίδι μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Αυτό με τον Αρκαδικό, που μπορεί βαθμολογικά να είναι… αδιάφορο, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει στο σημείο που βρίσκεται να αποκτήσει αυτό που του λείπει όλη τη φετινή χρονιά. Ρυθμό και πάθος στο παιχνίδι του.