Επόμενος αντίπαλος ο Ν.Π.Σ Βόλος

Την Τετάρτη ο Ηρακλής θα υποδεχτεί στο Καυτανζόγλειο την νεοσύστατη ομάδα του Βόλου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να μπει με το δεξί στην διαδικασία των play off κερδίζοντας εκτός έδρας  0-2 τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ομάδα που είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι “κυανόλευκοι” αν και είναι ακόμα νωρίς έδειξαν πως μοναδικός στους στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και ο προβιβασμός στην δεύτερη εθνική κατηγορία.

Χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο καθώς οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή καλούνται την προσεχή Τετάρτη 02/5 να αντιμετωπίσουν στον Καυτανζόγλειο στις 17:00 την ομάδα του Ν.Π.Σ Βόλου. Οι Βολιώτες κατάφεραν και αυτοί να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλων Παραλιμνίου και συγκατοικούν μαζί με τον Ημίθεο στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης είναι ιδιαίτερα κομβική διότι και οι δύο ομάδες έχουν χαρακτηριστεί από τους γνώστες της κατηγορίας ως φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου. Όποια ομάδα λοιπόν καταφέρει να επικρατήσει και να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς, θα αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ έναντι της άλλης.

Για αυτό το λόγο όλοι στον Ηρακλή ευελπιστούν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top