Αποφασιστικό μπάσιμο

Νικηφόρα εκκίνηση στα μπαράζ επιχειρεί στη Λευκάδα ο Ηρακλής, με τη βοήθεια του κόσμου του, απέναντι στον επικίνδυνο Τηλυκράτη.

Η ώρα, που περίμεναν όλοι στον Ηρακλή επί εβδομάδες, έφτασε. Τα μπαράζ της ανόδου έχουν την πρεμιέρα τους και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να κοντραριστούν με έναν αντίπαλο ιδιαιτέρως επικίνδυνο, που διαθέτει στοιχεία, τα οποία αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας.

Ο Ημίθεος, λοιπόν, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει νικηφόρα εκκίνηση στο μίνι πρωτάθλημα, που θα κρίνει το στόχο όλης της σεζόν, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην έδρα της, είναι νεανική και ιδιαιτέρως αγωνιστική, δεν χαρακτηρίζεται από το άγχος της επιτυχίας, στήριξε την πορεία πρωταθλητισμού στον Όμιλό της στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της και απαιτεί εξαιρετική προσοχή και μέγιστη προσπάθεια από την πλευρά του Ηρακλή.

Χωρίς θεαματικές αλλαγές

Μοναδικός απών ο Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, με τους «18» διαθέσιμους να είναι οι:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Τάι.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν προβλέπεται να προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές στο βασικό σχήμα ενδεκάδας, το οποίο θα χρησιμοποιήσει, με τους Βοσνιάδη, Καραντασιάδη, Γιαννίτση, Ρεβυθόπουλο, Κυριακίδη, Καζναφέρη, Παναγιωτούδη, Τάι, Παπαδόπουλο, Πτηνόπουλο και Ρόβα να είναι οι επικρατέστερου αρχικοί «11».

Με τον κόσμο δίπλα του

Παρά το μακρινό της απόστασης μέχρι τη Λευκάδα, πολλοί θα είναι οι φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι θα βρεθούν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, προκειμένου να συμπαρασταθούν δυναμικά στην προσπάθεια της ομάδας στην πρεμιέρα των μπαράζ.

Κάποιοι, μάλιστα, οι οποίοι είχαν τη σχετική ευχέρεια, βρίσκονται ήδη από χθες (Σάββατο) στο νησί του Ιονίου, ενώ ο κύριος όγκος των Ηρακλειδέων, που προγραμμάτισαν να βρεθούν στη Λευκάδα, εκδράμει από νωρίς το πρωί σήμερα (Κυριακή 29/4), προκειμένου να δώσει βροντερό «παρών» στην έναρξη της «κυανόλευκης» προσπάθειας στη διαδικασία των play offs ανόδου.

Στις 17:00, με BlueArena και Iraklis TV…

Η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ, μεταξύ Τηλυκράτη και Ηρακλή θα αρχίσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης».

Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση οι συνδρομητές (και μόνο) του Iraklis TV, ενώ η BlueArena θα καταγράψει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξή του, μέσα από «live» ενημέρωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top