- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η ξεχωριστή εμπειρία του μικρού Γιωργάκη

Η παρουσία του Ηρακλή στο φαϊναλ φορ της Ρόδου έδωσε την ξεχωριστή εμπειρία σε έναν μικρό φίλο του Ημίθεου να δει για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Ο λόγος για τον 8χρονό Γιωργάκη, ο μικρός φίλος του Ηρακλή δεν είχε μέχρι τώρα την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τον αγώνα της ομάδας που λάτρεψε παρακολουθώντας την από την τηλεόραση.

Την Παρασκευή λοιπόν ο “κυανόλευκος” Γιωργάκης όχι μόνο είδε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα αλλά έγινε και αυτόπτης μάρτυρας του συναρπαστικότερου ημιτελικού. Εκεί που ο Ηρακλής βρέθηκε να χάνει από τον Παναθηναϊκό με 2-0 σετ και στην συνέχεια κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει την πρόκριση με 3-2 σετ.

Ο μικρός Γιωργάκης ήταν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας και το απόγευμα του Σαββάτου στον τελικό της διοργάνωσης. Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού ο νεαρός φίλος του Ηρακλή είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με όλους του παίκτες της ομάδας, καθώς και με τον τεχνικό των “κυανόλευκων” Γιάννη Ορφανό.  Ενώ ακόμη στον Γιωργάκη δόθηκε η φανέλα του Βασίλη Μούχλια και ένα από τα μετάλλια που κατέκτησε η ομάδα.